Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
De ce benzile transparente de țigară transparente emit gaze iritante
- Sep 12, 2017 -

De ce benzile transparente de țigarete emit gaze iritante

Experiența ne spune că în utilizarea obișnuită a unei benzi transparente de tăiat țigări, când simțiți un miros pătrunzător, la fel și cauzele consumatorilor se îndoiesc că mirosul, toxicitatea și, dacă sau nu, vor dăuna corpului uman. Următorul producător de bandă de țigări va răspunde la întrebarea dvs.
Banda transparentă pentru țigarete este realizată din adeziv și folie, care are gustul aditivilor adezivi sau adezivi. Are toxicitate foarte mică, dar în general nu afectează utilizatorul. Mulți producători de bandă de țigară nu pot folosi măști atunci când fac producția, iar alții folosesc bandă de țigară pentru a rupe cu dinți, nu au auzit niciodată de o astfel de otrăvire. Ca rezultat, mirosul de bandă de țigară transparentă de înaltă calitate poate fi aproape ignorat și nu aduce atingere corpului uman.
Dar banderola Tigara Tear pe piata de astazi este, in esenta, protectia mediului, cu exceptia cazului in care producatorul de banderole Tigara Tear a folosit un adeziv inferior pentru a reduce costul. Dacă este vorba de un caz special de Bandă de Tăiat, în mod normal nu este otrăvitor.
Societatea modernă este mai populară pentru a examina nivelul de apariție, care afectează primele impresii ale multor lucruri. Dar există și un nivel de apariție în punga de plastic. Știi ce? Uită-te face mici de asociere pentru a vedea bandă acrilică Tigara Tear înmulțit dragostea noastră la prima vedere, curat și luminoase este yakeli Tigara Tape Tape prima impresie pentru a persoanei, dar o mulțime de prieteni, de asemenea, nu știu acrilice Tigara Tape Tape este de ce, astăzi Producător de bandă de bandă Târziu pentru a introduce.
Bandă acrilică Tear Tape este producătorul de Bandă de Tăiat Tigaretă, care este fabricat din material acrilic cu un film de tip off sau hârtie off-form. Efectul, cum ar fi impermeabilitatea, absorbția șocurilor, rezistența la căldură, izolarea fonică, are caracteristici de aderență puternică, rezistență la intemperii, tăiere ușoară, plastic, metal, lemn, hârtie și siliciu organic nu este ușor de lipit adezivitatea. Are o bună rezistență la temperaturi ridicate și la temperaturi scăzute și are o aderență excelentă la energia de suprafață ridicată și la materialul de suprafață scăzut. Echilibru bun al rezistenței sticlei, vâscozității inițiale și rezistenței la forfecare. Agent anti-chimic, rezistent la umezeală, anti-uv.
Țigară Tape Tape invenția și utilizarea a adus mare comoditate în viața noastră, cu creșterea în aproape doi ani de cererea de pe piață, producătorii Tape Tape Tape se imbunatatesc în mod constant tehnologia de producție, îmbunătățirea eficienței de producție, urmați aprovizionarea pieței și Times. Cu toate acestea, este necesar să se respecte anumite reguli pentru a obține cel mai bun efect de utilizare din spațiul de stocare în utilizare și apoi putem afla despre acest lucru.
1. Banda de Tăiat Tigară trebuie depozitată în depozit pentru a evita soarele și ploaia. Interzicerea contactului cu acid și uleiuri alcaline, solvent organic, păstrați curate și uscate, găsite de la dispozitivul 1 m, temperatura camerei între 15 ℃ și 40 ℃.
2. Banda de Tăiat Tigară trebuie rotită într-o rolă, nu pliată, și ar trebui rotită o dată în fiecare sezon pentru o lungă perioadă de timp.
3. În timpul încărcării și descărcării benzii transportoare, este mai bine să folosiți macaraua, să folosiți și să aveți cablul fasciculului pentru a ușura ridicarea, pentru a evita deteriorarea centurii, a nu fi nerezonabil și a cauza o rotire liberă.
4. Tipul de bandă de tăiat țigară este selectat în mod rezonabil, în conformitate cu cerințele și condițiile specifice.
5. Nu se utilizează împreună diferite soiuri, diferite specificații și modele, rezistența și numărul stratului de țesătură de legături de bandă de țigară (grup de potrivire).
6. Cel mai bine este să folosiți adezivul de vulcanizare la cald pentru a îmbunătăți fiabilitatea și pentru a menține o rezistență eficientă ridicată.
7. Curățenia este condiția de bază pentru o bună funcționare a banda de tăiat țigări. Materia străină poate afecta excentricul, tensiunea și chiar fracturarea centurii.
8. În cazul daunelor precoce cauzate de bandă de tăiat țigară, ar trebui să aflăm cauza, să reparăm și să evităm apariția unor consecințe negative.