Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Ce fel de cunoștințe trebuie să știm când folosește filmul de împachetare a țigărilor?
- Oct 23, 2017 -

Ce fel de cunoștințe trebuie să știm când se folosește Filmul de împachetare a țigărilor?
În utilizarea filmului de îmbrăcăminte cu țigări când avem o mulțime de cunoștințe pentru a fi înțelese, doar o înțelegere cuprinzătoare a viitorului pentru a asigura o bună utilizare a filmului de îmbrăcăminte de țigară.
Avem nevoie să acorde o atenție la utilizarea de film de ambalare țigări atunci când o mulțime de lucruri, cum ar fi atunci când vom folosi mediul în conformitate cu utilizarea de țigări pentru a alege film de ambalare, de etanșare film de țigară de învelire trebuie să folosească Transparente Tigarete film de învelire și profesionale Taobao Țigară pentru învelirea filmului. Legumele trebuie să folosească filme profesionale de fructe și legume țigări ambalaj, site-urile de transport trebuie să utilizeze de avertizare profesională țigară Film de învelire de film, sursa de alimentare trebuie să folosească film izolat țigară de învelire
În același timp, în filmul de învelire a țigaretei când trebuie să păstrăm filmul de învelire a țigaretei pentru a salva, deoarece filmul de îmbrăcăminte de țigară folosește un timp în care utilizarea relativ mic. Pentru a asigura utilizarea filmului de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte rămas, trebuie să acordăm atenție mediului de conservare al filmului de îmbrăcare a țigaretelor, în funcție de caracteristicile filmei de învelire a țigaretelor. Numai în acest fel putem asigura că filmul de învelire a țigaretelor are o durată lungă de viață.
Țigară pentru învelirea filmului în timpul utilizării atunci când există un film de țigară pentru îmbrăcarea în tigară, această peliculă de împachetare a unei țigarete, o mare parte din utilizator fiind un copil, deoarece copilul este folosit pentru a folosi dinții în momentul mușcăturii, deci alegerea filmului pentru împachetarea țigărilor Fiți atenți la siguranța și igiena filmei de învelire a țigărilor.
Împachetarea de țigară Filmul în viață este un consumabile foarte frecvente, dar ne poate da o mulțime de probleme pentru a rezolva viața, astăzi ajungem să înțelegem filmul de îmbrăcăminte cu țigări în utilizarea minunată a vieții!
1. decorarea casei pentru copii vom fi foarte supărătoare, deoarece decorarea peretelui prea mult probleme, și decorarea trebuie să ne asigurăm că protecția deplină a mediului poate. Apoi ajungem să înțelegem filmul de îmbrăcăminte de țigară în decorarea interioară în efectul magic. Mai întâi, putem tăia un hexagon și apoi pe perete cu un film de împachetare a țigărilor în apropierea marginii legăturii, astfel încât să puteți face un hexagon pe perete și apoi să continuați să folosiți întreaga cameră cu film de îmbrăcare a țigărilor producție Într-un hexagon. Și apoi alegem o varietate de culori de adeziv pentru protecția mediului învelit în filmul de învelire a țigărilor din interior, poate fi făcut într-o varietate de culori. Astfel, întreaga casă va avea un efect decorativ foarte bun.
2. În cadrul suspendat, când nu știm ce fel de cadru să alegeți, nu vă faceți griji, pur și simplu puneți fotografiile pe perete și apoi filmul de împachetare a țigaretelor în cadrul lor preferat de fotografie. Deci, nu mai găsim un cadru adecvat pentru supărat, și pentru că costul este foarte scăzut, astfel încât să puteți înlocui întotdeauna "rama foto".
3. În decorarea unor fire nu sunt instalate în perete, astfel încât în ​​cameră va fi foarte aglomerat. În acest moment tocmai am tăiat filmul colorat de împachetare a țigaretelor într-o varietate de forme ale modelului și apoi ajustează firul pentru a lipi filmul de îmbrăcare a țigaretei pe acesta.
Înțelegerea caracteristicilor filmului de învelire a țigaretelor la temperatură înaltă, pentru a înțelege substratul de film de îmbrăcare a țigaretei, compoziția adezivă, în funcție de caracteristicile filmei de învelire a țigaretei pentru a le identifica. În cazul în care este fals de temperatură înaltă film de țigară de învelire, atunci în producția de adeziv și substrat va fi selectat, va alege performanța slabă, costul redus al materialului. Deci, falsul la temperaturi înalte film de țigară de învelire va fi prin preț și de reducere mijloace pentru a atrage clienții. Deci, în alegerea de țigări la temperaturi înalte, atunci când filmul de ambalaj nu le place pretul ieftine. Chiar dacă reducerea ar trebui să acorde atenție și pentru a alege un brand și reputația afacerii, în multe cazuri marca este calitatea garanției.
În identificarea calității filmului de învelire a țigaretelor la temperaturi ridicate, atunci când putem detecta efectiv, cum ar fi filmul de învelire a țigaretelor la temperaturi ridicate din cauza calității diferite, astfel încât filmul de învelire a țigaretelor este de asemenea o temperatură diferită, tocmai am tăiat o învelire a țigaretei Film, apoi plasat la temperaturi diferite în spațiul pentru experiment. În același timp, în experiment, de asemenea, trebuie să înțeleagă diferite materiale de temperatură ridicată, astfel încât mai convenabil pentru experimentele noastre.