Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Ce anume proiectați cutia de țigări?
- Sep 12, 2017 -Ce anume proiectați cutia de țigări?

Designul cutie de țigări personalizat ca cutie de țigări, în ceea ce privește Cutia de țigări circulația produselor pe piață în prezent, investighează esența sa în spatele fenomenului, practic nu a satisfăcut cerințele diversificate în marketingul și promovarea pieței moderne. De la auto-apelul partea de produs la auto-afirmarea designerului, tot ecranul nu a atins înălțimea de proiectare cu creativitatea The Times.
Inovarea, spiritul antreprenorial și invitația pentru o varietate de idei de cercetare și dezvoltare a produselor apar în mod nesfârșit, cererea de tot felul de cutii de țigări personalizate este constantă, așa că am menționat într-un articol înainte: produsul din industria țigaretelor cererea este în continuă creștere, însă 90% din întreprinderile de tipărire a țigaretelor continuă până la pragul colapsului. Acest subiect în prezent de a împărtăși tema temporar nu pentru, din perspectiva de perspectivă a pieței, numai produsele cu țigară Box parte singurul singur obiectiv: produse comune în concurența acerbă pe piață ajungă în prim-plan, pentru a atinge astfel bunuri vândute!
Materialul utilizat pentru injectarea mucegaiului este în principal PET, material PC și PMMA. Materialele PET sunt cele mai utilizate și există multe tipuri de materiale PET de pe piață. Există multe tipuri de materiale PET de pe piață. În cazul în care materialul original imprimat nu a efectuat unele teste necesare, ar duce la o lipsă de aderență între film și cerneală, rezultând o serie de procese inutile. Se sugerează că clienții de turnare prin injecție în mucegai trebuie să testeze mai întâi materialul după utilizarea numărului diferit de lot de materiale.
De exemplu: utilizați testul de aderență al cernelei pentru a verifica dacă cerneala are atașament pe acest material. Temperatura materialului poate fi supusă temperaturii matriței de injectare.
De fapt, în cel mai bun mod de testare a cernei de adeziune este cu cerneală UV direct pentru a testa, industria în general cerneală UV trebuie să fie tratate cu aderență ușoară vor fi imprimate pe aderența materialului, în cazul în care imprimarea UV cerneală de imprimare pe acest material, pe material nu va avea o problemă.
În mod tipic, clienții fac un design, adesea din mai multe motive. Uneori este de a lansa un nou produs, uneori este de înlocuire a celor originale pentru produsele sale a fost îmbunătățită, indiferent de motive de design, să înțeleagă pe deplin cererea de consumator este indispensabilă, care necesită proiectarea echipei de proiect, pe piață au o anumită înțelegere.
De exemplu, în cazul în care clientul introduce un produs nou, acesta va studia piața țintă, cum să elaboreze planul de proiectare corespunzător pentru consumatorii vizați. În cazul în care produsul nou este actualizat, atunci marca originală de țigări va trebui moștenită. Designul de produse, este de a dezvolta o nouă piață este în scădere din ce în ce vânzări în scopul de a inversa situația, modul în care vânzările de produse, care sunt avantajele și dezavantajele, ceea ce trebuie să fie de referință în proiectarea punctelor forte și puncte slabe existente. Pe scurt, cu cât situația clientului este mai exactă, cu atât este mai precisă poziționarea în practică, cu atât este mai bine efectul de design final.
"Frumusețea" nu este singurul criteriu pentru o cutie de țigară bună, gradul materialului de înaltă calitate sau nu și nu poate decide designul, pachetul magnific de blană pe unele bunuri nu sunt potrivite pentru, de asemenea, să facă publice valoarea dintr-o cutie de țigări, adesea nu poate obține recunoașterea consumatorului, de asemenea, produsul de înaltă calitate, cutia de țigară inferioară nu a putut atinge efectul dorit al pieței. Numai în funcție de diferitele etape, locații diferite, vârsta și nivelul de consum diferit, fac o țigară cutie vizată, este designul excelent de țigară. Prin urmare, evaluarea unei cutii de țigări ar trebui evaluată în mod obiectiv. Adecvarea produselor sale ar trebui să se bazeze pe caracterul adecvat al produselor sale, iar statutul pieței nu ar trebui să fie determinat de judecata estetică a individului.