Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Dezvoltarea de apă de hârtie pin
- Feb 27, 2017 -

In ultimii ani, Cork, în funcțiile și scopurile există o mare dezvoltare și inovare. Plantele de tutun utilizarea hârtiei de filtru nu este limitată la ambalaje simple, mai mult decorativ, pentru estetica hârtie de tipar apă de pin au cerințe mai mari.

În același timp, cu cultivarea sănătății mediului de țigară, pe de o parte de hârtie pumn-basculare este în curs de dezvoltare rapidă, în special de foraj cu laser în zilele lor de glorie (perforationtippingpaper) și favorizată de fabrica de tutun, gudron în industria tutunului a jucat un rol important în proiectul. De altă parte, cerințele privind igiena produselor alimentare din Cork în sine este din ce în ce în valoare de fabrica de tutun.

Acum, procesul de imprimare de hârtie apă de pin folosește o mulțime de substanțe chimice, cum ar fi cerneală, vopsea, solvent, aceste materiale pot fi destul de dăunătoare pentru sănătatea umană. Din cauza directe de hârtie de pin de apa de contact cu fumători, astfel încât apa din pin cerneluri tipografice pentru hârtie și produse de acoperire trebuie să fie non-toxic, în conformitate cu cerințele de igienă alimentară, și au un anumit grad de rezistență la apă și rezistență în stare umedă.