Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Rolul hârtiei de țigară
- Jun 02, 2017 -

Țigări de hârtie Rigiul hârtiei de țigară, acum 20 de ani, hârtia de țigară a jucat doar un rol major în fabricarea de țigări de 5 000-6000 / min de tutun înfășurat, ceea ce îl face un fel de tutun puternic. De la punerea în aplicare a reglementărilor privind limitele de gudron în Europa, permeabilitatea și inflamabilitatea hârtiei țigarete a devenit un indicator major de calitate. Prin urmare, acești doi indicatori de calitate au devenit nucleul specificațiilor tehnice ale hârtiei pentru țigări. Astăzi, hârtia de țigări trebuie să fie plină de o varietate de funcții, cum ar fi să îndeplinească cerințele gustului în același timp, trebuie să fie și imaginea mărcii pentru a oferi un aspect deosebit. În plus, Statele Unite necesită țigări fără foc (în condiții de siguranță la foc), evident, aceasta este o cerință mai unică. Designul țigărilor este destinat aspirației și suferă de fumătorii. Conform celei mai recente legi din New York, țigările nu pot aprinde alte elemente din cameră, odată ce aspirația trebuie stinsă imediat. Cu toate acestea, Departamentul de pompieri al statului New York, care este responsabil de stabilirea standardelor de incendiu, nu a elaborat încă standarde de testare și criterii de eligibilitate. Termenul limită pentru intrarea în vigoare a legii este 1 ianuarie 2003, iar perioada de tranziție este de 180 de zile.

Designerii de țigări au multe programe pentru a reduce tendința țigărilor. Formula de tutun în sine și geometria țigărilor au un efect important asupra tendinței de a trage țigările, însă schimbarea designului țigărilor poate atrage atenția consumatorilor. Astfel, industria țigărilor este preferată să fie imperceptibilă vizual, Schimbarea acceptabilă a țigaretei. Hârtia de țigară este soluția preferată pentru a îndeplini aceste cerințe, iar soluțiile de hârtie pentru țigări sunt, de asemenea, implicate în toate aspectele.

1, pentru a elimina tendința de incendiu

Țigarete de hârtie Hârtia igienică etanșă cu o permeabilitate scăzută a aerului (4 până la 10 cu) uniformă poate reduce tendința de aprindere la orice nivel dorit, care conține o varietate de cantități diferite de combustie și ignifuge. Dezavantajul acestei abordări constă în faptul că cantitatea de gaze arse este foarte mare, care trebuie să fie compensată de o ventilație înaltă a filtrului, iar costul este ridicat, iar caracteristicile de miros ale țigărilor sunt schimbate.

Soluția de tipărire oferă o serie de metode pentru controlul tendinței de foc. Prin selectarea lățimii de bandă potrivite, distanța dintre benzi și cantitatea de flacără utilizată pentru a obține o ajustare bună. Aroma aditivului utilizat pentru controlul ratei de ardere trebuie verificată de consumator și trebuie să fie netoxică. Încărcarea și costurile vor afecta aplicarea pe scară largă a acestui program, în plus, există soluții de proces online, adică orice program aplicat pe mașina de hârtie. Procesele industriale la scară mică au confirmat fezabilitatea aplicării echipamentelor, iar utilizarea țigaretelor testate în rulouri de hârtie prezintă o caracteristică care poate controla bine tendința focului și poate fi îmbunătățită în orice mod dorit.

Industria tutunului european se confruntă, de asemenea, cu noi provocări, și anume, începând cu 1 ianuarie 2004, toate țigaretele produse și vândute în UE trebuie să respecte noile cerințe privind cantitatea maximă de ingrediente: gudron: 10 mg, nicotină: 1 mg specificat), C0: 10 mg (anterior nu a fost specificat); până în 2007, toate produse în UE și exporturile către țările neeuropene, țigaretele trebuie să respecte aceste noi standarde. Fiecare producător european de țigări studiază acest subiect, atât în ​​construcția de linii de producție diferite, cât și în designul diferit al produselor, de la modificarea rețetă a grupului de frunze la îmbunătățirea structurii țigaretelor. Utilizarea ventilației filtrului ușurează reglarea cantității de gudron la nivelul dorit și pentru a ajusta cantitatea de c0 la un nivel limitat, trebuie efectuate ajustări suplimentare, inclusiv ajustări pentru specificațiile hârtiei de țigară (permeabilitate la aer și ameliorator de combustie) Programele software care simulează interacțiunea diferitelor componente ale țigărilor, cum ar fi uneltele dezvoltate de firme de cercetare, pot reduce în mod semnificativ numărul de teste pentru reducerea gazelor de ardere.

2, și țigări false, colorate pentru a lupta

Țigările contrafăcute, în special în Orientul Îndepărtat, au tendința de a se răspândi. Unele dintre țigările mici ascunse în cuferele rudimentare produc, de obicei, aceste țigări contrafăcute, iar în unele cazuri aceste țigări fals sunt aproape adevărate și false. Aceste țigări contrafăcute sunt la fel de dificil de rezolvat ca și banii contrafăcuți. O modalitate de a identifica originalele și de a identifica produse originale este de a face filigrane pe bancnote sau pe hârtie pentru țigări. Din punct de vedere tehnic, orice produs poate fi copiat, dar copierea unui filigran special este mai dificilă, iar costurile de producție sunt mai mari. Utilizarea de filigrane, consumatorii înșiși pot distinge produsele adevărate și false.

Petele sunt, de asemenea, o problemă pentru producătorii de țigări pentru durerile de cap. Producția de țigări, depozitarea și vânzarea țigărilor în condiții de temperatură ridicată și climă umedă, după depozitarea pe o rază scurtă de timp pe rafturi, au tendința de a avea unele pete pe suprafața hârtiei de țigarete cauzate de transferul ingredientelor de tutun și parfumuri. Acestea sunt cauzate de transferul ingredientelor și aromelor de tutun pe formarea de pete maronii și pete întunecate, vor face consumatorii să creadă în mod eronat că țigările cu această pată nu sunt curate sau al doilea fum și că produsul nu este proaspăt în concluzie . Soluția este de a acoperi hârtia de țigară on-line sau offline cu un strat de material impermeabil pentru a încetini procesul de infiltrare. Aceste pete pot fi identificate prin cromatografie în fază gazoasă / spectrometrie de masă, deoarece înțelegerea naturii petelor este o condiție prealabilă pentru proiectarea hârtiei anti-osmotice de țigări.

3, reduceți problema fumului în fază secundară

Hârtia de tipărit pentru țigări Generarea gazelor de ardere de pe partea laterală este foarte complexă în sine și nu există standarde de măsurare consistente pentru industria tutunului și pentru management și poate fi măsurată sau măsurată ca o parte vizibilă a gazelor de ardere. În ultimii 20 de ani, industria de țigări a fost dornică să rezolve problemele politice și problemele operaționale ale țigărilor de gaze arse cu emisii scăzute. Industria tutunului a depus toate eforturile pentru a satisface nevoia nefumătorilor fără a reduce calitatea produselor din țigări. Formă - Țigarete pentru gaze arse de joasă tensiune pentru hârtie de țigară unică și dublă. Rezultatele experimentale arată că structura rolelor cu două straturi este mai bună decât structura cu un singur strat, iar ambalajul special pe bază de sare de magneziu (combinat cu permeabilitate scăzută a aerului și volum mare) este componenta principală a hârtiei de țigarete pentru a reduce fluxul lateral fum. Cu toate acestea, în cazul menținerii acelorași caracteristici ale aromei, utilizarea designului de gaze arse cu emisii reduse în loc de proiectarea obișnuită a țigărilor este încă un miracol al industriei de țigarete care urmează să fie finalizată.