Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Cunoașterea uimitoare a foii de hârtie din aluminiu de țigară
- Sep 04, 2017 -Cunoașterea uimitoare a foii de hârtie din aluminiu de țigară

Când vedeți o țigară, trebuie să vă gândiți la un grătar sau la o țigară, care este învelită în stratul exterior al mâncării, făcându-l să fie coaptă și intensă și nu rece.

Și are o finisare foarte bună și reflexivă la căldură, protecția hârtiei cu țigară din aluminiu de țigară, nu are gustul țigărilor în afara stimulului și este învechit, mai important este faptul că nu va fi umed și aer învechit și mediu, tutunul din țigară nu va face metamorfism, făcându-le o durată mai lungă de depozitare!

Nu numai că, are multe funcții mici. Puteți face, de asemenea, masă de călcat, apă stropi pe hârtie, fier cu fier, lipici pe bord negru, a format o țigară foaie de aluminiu de țigară blat de masă de călcat. Țigară de țigară din aluminiu Foaie de hârtie are o finisare bună și reacție la căldură, nu numai că economisiți timp atunci când presați haine. În plus, vasul de flori învelit în folia de țigară nu numai că împiedică mușchiul, ci și molia.

Hârtia obișnuită de țigară din foi de aluminiu este denumită și hârtie din folie de aluminiu de țigară și este adesea folosită în carnea de prăjit acasă. Există mai multe avantaje pentru utilizarea foii de hârtie din aluminiu de țigară atunci când o familie rotește un grătar: un aliment învelit în hârtie din folie de aluminiu de țigară poate preveni pierderea umezelii și menține mâncarea proaspătă și delicată. 2. Când vasul este coacționat cu condimente, acesta poate împiedica picurarea condimentelor prin împachetarea în hârtie din folie de aluminiu de țigară. 3. Împachetarea țigaretei de gratar Țigarete de foi de aluminiu Hârtia pe hrana poate împiedica alimentele să se prindă în tava de prăjit, facilitând curățarea tăvii de coacere; 4. Acoperiți pâinea sau tortul de coacere cu hârtie din folie de aluminiu de țigară pentru a preveni supraîncărcarea suprafeței; Cinci alimente ambalate într-o foaie de hârtie din foi de aluminiu pentru grătar pot încălzi în mod uniform hrana și împiedică arderea.

Dar ce parte a hârtiei din folie de aluminiu de țigară când utilizați o țigară de grătar? Ne-am uitat atent la hârtia de grătar și am constatat că cele două laturi erau diferite. Partea este netedă, iar cealaltă este mai întunecată. Această parte a luminii se numește suprafața fotosensibilă. Partea întunecată a suprafeței este suprafața mată. Când o folosim, ar trebui să contactăm alimentele cu o suprafață mată și suprafața sensibilă este expusă. Dacă utilizați în mod accidental contorul, suprafața sensibilă este expusă la alimente, ceea ce poate determina alimentele să rămână pe folia de țigară.

O țigară de foi de aluminiu de țigară Grilă de hârtie este coaptă într-un cuptor sau foc prin împachetarea alimentelor și a materialelor prelucrate într-un pachet de hârtie din folie de aluminiu de țigară. Gratar de folie de gustare împiedica alimentele stick stick, al doilea este de a preveni lucrurile murdare pe alimente, a treia este comoditatea de tigaie perie, a patra este coapte unele condiment alimentar, de umplere, cum ar fi frica răspândit pe Hârtie foiță de aluminiu de țigară cu țigară, a cincea este de a preveni pierderea de umiditate, să fie în stare proaspătă.

Utilizați avantajele gratarului de țigări din aluminiu de hârtie, combinate cu tehnologia și formula proprie, gratarul va avea nevoie de alimente coapte sau murat în avans sau se va alătura unei condimente secrete și va apuca temperatura exactă, va sparge mâncarea coaptă în momentul în care va sparge folia de țigară aroma pubi, carnea este licitată, fructe de mare, carne, pește sau legume sunt păstrează original, culoarea este superbă, supă și picant, cu adevărat nutriția, sănătatea, verde, delicios!

Țesutul de țigară aparține materialului metalic, însă nu este toxic. Dar este de remarcat faptul că carnea de griji în trecut, va cu folie sau foi de aluminiu foi de hârtie gratar de hârtie, dar experții sugerează că, dacă doriți să utilizați folie sau aluminiu foi de hârtie Gratar hârtie pachet de alimente, evitați prin toate mijloacele adăuga sos, deoarece acidul în condimente este probabil să fie țigară Țigară foiță din aluminiu foaie, și staniu și aluminiu se topesc, după ce mănâncă poate fi cauza de staniu, otrăvire aluminiu.

În timpul procesului de coacere, aplicați suc de lămâie la carne și picurăți câteva picături de suc de lămâie înainte de a mânca. Ceea ce trebuie reamintit este dacă hârtia din folie de aluminiu de țigară cu hârtie de țigară înfășoară grătar de carne, nu se toarnă sucul de lamaie în carne, deoarece folia de țigară aparține materialului metalic, contactând acidul, după ce temperatura ridicată va produce anumite reacții chimice, generarea de substanțe cancerigene dăunătoare oamenilor