Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Stocați filmul de împachetare a țigărilor pentru a acorda atenție la ce
- Sep 04, 2017 -

Stocați filmul de împachetare a țigărilor pentru a acorda atenție la ce
Împachetarea de țigară Filmul poate fi împachetat în jurul ambalajului de bunuri, ambalajele pot face ambalajul mai solid, dar și din această cauză, filmul de împachetare a țigărilor este utilizat pe scară largă, cum ar fi hardware-ul, materialele de construcție și alte industrii pot fi folosite la depozitarea țigaretei Împachetarea filmului Ce trebuie să acordați atenție? Producătorii de film de îmbrăcăminte pentru țigări vă vor spune.
1, în depozitarea filmului de îmbrăcăminte de țigară, pentru a evita soarele, ploaia și nu utilizați filmul de îmbrăcăminte pentru țigări se recomandă că veți fi înfășurat în țigări și folii conservate sau va afecta utilizarea tardivă a filmului de îmbrăcăminte pentru țigări.
2, Producătorii de film de îmbrăcăminte pentru țigări sugerează că depozitarea filmului de învelire a țigaretei trebuie plasată într-o rolă, nu puneți folia de învelire a țigaretei îndoite și depozitați filmul de învelire a țigaretei unde temperatura nu poate fi prea mare sau prea mică.
3, vom păstra filmul de împachetare a țigaretei, de asemenea, pentru că nu este folosit, dar dacă nu este folosit mult timp, este recomandat ca de fiecare dată când filmul de învelire a țigaretei să se răstoarne o singură dată, pentru a împiedica lipirea unui film de țigară.
Nu folosim filmul de învelire a țigaretelor, puteți utiliza cele trei metode de stocare de mai sus, producătorii filmului de îmbrăcăminte pentru țigări, de calitate a filmului de îmbrăcăminte pentru țigări, preț rezonabil, o cantitate mare de Congyou, binevenită pentru cumpărare.
Producătorii de film de țigară pentru fabricarea peliculei de îmbrăcăminte de țigară, produsă de mai multe tipuri diferite de extrudare cu rășină din polietilenă, există o capacitate puternică de a străpunge, astfel încât filmul de învelire a țigaretei nu este în general deteriorat, dar utilizarea timpului este prea lungă după ce filmul de învelire a țigaretei este adesea văzut în viețile noastre, supermarketul din filmul de învelire a țigaretelor este adesea folosit pentru a împacheta anumite articole, filmul pentru învelirea țigărilor este în principal compus din mai multe tipuri diferite de extrudare amestecată cu rășină polietilenă, cu antipunct, rezistență ridicată și performanță ridicată. pe palet înfășurat în jurul ambalajului, astfel încât ambalajul este mai solid și mai curat, mai puternic rol impermeabil, este utilizat pe scară largă, poate unii oameni vor cere Filmul de îmbrăcăminte de țigară atât de frecvent folosit el are orice natură generală a acesteia? Următorii producători de film de îmbrăcăminte pentru țigări, pentru a vă explica, interesați să o priviți împreună:
În primul rând, unitatea de film de îmbrăcăminte pentru țigări:
Producătorii de film de îmbrăcăminte pentru țigări, produși de filmul de îmbrăcare a țigărilor, cu forță de înfășurare a filmului subțire și retractabilitate, produsul compact și fix legat într-o unitate, astfel încât piesele mici într-un întreg, chiar și în circumstanțe nefavorabile muchii ascuțite și lipicioase, pentru a nu provoca daune.
În al doilea rând, filmul de învelire a țigaretei cu fixabilitate la compresie:
Odată cu întinderea filmului stretch după întinderea produsului, acesta va fi înfășurat în jurul ambalajului, ceea ce poate preveni în mod eficient produsul în timpul dislocării și mișcării produsului în același timp poate regla filmul de îmbrăcare a țigaretei Rezistența la tracțiune poate face dificilă Produsul apropiat de produsul moale Produsul de strângere, în special în industria tutunului și în industria textilă, are un efect bun de ambalare.
În al treilea rând, utilizarea filmului de îmbrăcăminte pentru țigări poate economisi costuri:
Folosirea filmului de îmbrăcăminte pentru țigarete pentru ambalarea produselor, poate reduce în mod eficient utilizarea costurilor, reducând în același timp intensitatea forței de muncă, îmbunătățind eficiența ambalării și gradul de ambalare, ceea ce înseamnă producătorii de film de îmbrăcăminte de țigară în locul practic al filmului de îmbrăcăminte pentru țigări.
Filmul de înveliș de țigară este compus în principal din mai multe tipuri diferite de extrudare amestecată cu rășină polietilenă, cu antipurturi, rezistență ridicată și performanță ridicată, atunci înțelegi filmul de împachetare a țigărilor cu ce avantaje? Înainte de producătorii de film de îmbrăcăminte pentru țigări, să vă prezentați despre acest lucru:
1, Producătorii de folii de îmbrăcăminte pentru țigări, produși prin ambalarea țigărilor, pentru a se adapta la ambalajele diferitelor forme de mărfuri, o creștere atractivă a aspectului produsului;
2, Film de film de țigară Filmul de film poate fi aproape de bunuri, cu transparență, aspect frumos, curat și luminos;
3, utilizarea fabricanților de film de îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte de țigarete cu produse de ambalare pentru țigarete, cu o bună stare de sănătate, curățare, ambalaje sigilate, praf și umiditate;
4, psihiatru Filmul de îmbrăcăminte pentru țigări are o bună rezistență la șoc, rezistență la impact și o bună performanță de protecție;
5, cu ambalajul produselor de ambalare a țigărilor cu etanșeitate și fixe, piesele mici nu vor fi în mijlocul ambalajului strâmbe.
Ei bine, cele de mai sus este producătorii de film de îmbrăcăminte cu țigări au adus avantajele filmului de îmbrăcare a țigărilor, cred că veți fi uimitor! Un mic film de îmbrăcăminte cu țigări există atât de multe lucruri despre care nu vă puteți gândi, cred că sunteți mai interesat de produsele noastre și producătorii de film de îmbrăcăminte pentru țigări care vă așteaptă să cumpărați.