Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Utilizarea corectă a benzii de rupere a țigaretelor
- Jun 23, 2017 -

Utilizarea corectă a benzii Tear Tear
Invenția și utilizarea benzii de țigară Tearare a adus o mare comoditate vieții noastre. Odată cu creșterea cererii de pe piață în ultimii doi ani, producătorii de benzi de bandă de bandă Linyi Tigarete au îmbunătățit continuu procesul de producție, au îmbunătățit eficiența producției, au urmat aprovizionarea pieței și revendicările de timp. Dar bandă Tigara Tear Tape de la depozitare la utilizare trebuie să urmeze anumite reguli pentru a obține cele mai bune rezultate, apoi următorul să înțeleagă următorul.
1, Bandă de Tăiat Tigară trebuie depozitată în Trezorerie, pentru a evita soarele, ploaia; interzis cu contactul cu solvenți organici și cu uleiuri alcaline, mențineți curat și uscat, de la dispozitivul de descoperire 1m în afara temperaturii camerei între -15 ℃ ~ 40 ℃.
2, Bandă de tăiat țigară ar trebui să fie plasate în volum, nu pliate, timpul de depozitare ar trebui să fie repetate o dată pe sfert de timp.
3, încărcarea și descărcarea benzii transportoare este cea mai bună utilizare a macaralei și cu o frânghie de rigidizare cu o ridicare netedă, pentru a evita deteriorarea cu marginea, nu pentru încărcarea și descărcarea arogantă, determinând seturi de rulouri libere.
4, tipul de bandă de tăiat țigară, specificații în funcție de nevoile și condițiile specifice, o alegere rezonabilă.
5, nu la diferite soiuri, modele de specificații diferite, puterea, numărul de țesătură de țigară Tape Tape conexiune (cu grup) împreună.
6, banda transportoare este cel mai bine să utilizeze adezivul fierbinte vulcanizat, pentru a îmbunătăți fiabilitatea, pentru a menține o rezistență ridicată.
7, curățenia este condiția de bază pentru buna funcționare a benzii de rupere a țigărilor, materia străină va afecta excentricitatea centurii, diferențele de tensiune și chiar și ruptura.
8, utilizarea de țigări găsite în prejudiciul timpuriu a fenomenului, ar trebui să găsească prompt motivele, repararea, pentru a evita apariția unor consecințe negative.
Deși țesătura de țigară este o viață de zi cu zi poate fi văzută într-o clasă de articole, dar viața ei nu este adesea la fel de bună ca oamenii care doresc. Linyi producătorii de bandă de tigare Tear a spus că acest lucru se datorează îmbătrânirii Tape Tape Tigarete. Care este îmbătrânirea benzii Tăietoare de țigară, care provoacă îmbătrânirea benzii de rupere a țigaretelor, următorul cu dumneavoastră pur și simplu împărțiți următoarea.
1, oxigenul datorită conținutului de oxigen din aer a reprezentat 21%, în timp ce oxigenul a accelerat caracteristicile oxidării materialelor, activitatea este foarte grea, ducând la oxidarea rapidă a țesăturii de țigară, rezultând o bandă de țigară "veche" . Dar, atunci când lipim banda atunci când bandă Tigara Tear nu permite ca bulele să apară pe bule pot, desigur, pentru țesătura de țigară respirabilă, acest factor este inevitabil.
2, ultraviolete (lumina soarelui), lumina ultravioleta cu caracteristici de temperatură ridicată poate descompune rapid materiale vâscoase, expunerea lungă la lumina soarelui în bandă de Tigare Tear va fi descompunerea sa, rezultând în îmbătrânirea țesăturii de țigară. Ne uităm la locul de utilizare a benzii de țigară și văd că nu putem lăsa lucrurile să fie expuse la lumina soarelui.
3, plastifiant, funcția sa principală este aceea de a înmuia plasticul, iar majoritatea produselor din plastic conțin plastifianți, cu transformarea timpului, substanța însăși va conține tot mai mult plastifiant, ceea ce va duce la îmbătrânirea cu bandă de țigară și așa mai departe. În factorii de mai sus sub influența diverșilor factori, va duce la deteriorarea benzii de rupere a țigaretelor, înmuiere, întărire, pierderea lipabilității.
4, metal, în special alamă sau rugină, în viața de zi cu zi a oricăror compuși organici și metale, în special a metalului, în special a alamelor sau a reacției chimice de rugină și a benzii de rugină de țigară conține compuși organici, rezultând îmbătrânirea benzii de țigară. filmul de protecție din bandă de tăiat țigări sau anumite părți care trebuie să le folosească, care trebuie să acorde atenție utilizării benzii de tăiat țigări și să evite cauza benzii de tăiat țigări din cauza pierderii pieselor sau chiar a situației mai grave.