Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Plug Wrap Industrie are un mare potențial pentru tendința de dezvoltare este evident
- Aug 02, 2017 -

Plug Wrap industria are un mare potențial pentru tendința de dezvoltare este evidentă
În ultimii ani, în industria Plug Wrap, Plug Wrap potențialul de dezvoltare a plantelor cel mai mare și cel mai rapid și acum a fost utilizat pe scară largă în tutun, alimente, medicină, cosmetică, electronică, jucării, produse de machiaj și viața oamenilor sunt zone apropiate , și cu Cu creșterea de populație, cererea este, de asemenea, extinderea infinita. Se poate observa ca dupa Plug Wrap vor fi mai multe elemente care sa o faca mai frumoasa, cum ar fi caseta cu flori in stil, caseta de culori si asa mai departe, aceste cuvinte proaspete si lucruri proaspete suflare.
În viața de zi cu zi de astăzi, dezvoltarea multor industrii, fiecare zonă de expansiune va fi cu progresul societății, creșterea populației în cererea de Plug Wrap va fi din ce în ce mai mult, mai mult și mai mult. Dar, de asemenea, cu privire la calitatea, aspectul, forma, prețul, designul și alte aspecte din ce în ce mai critice. Deci, industria Plug Wrap va fi forțată să dezvolte comunitatea. După ce numai o companie competitivă, puternică Plug Wrap în această societate poate fi sprijinită pentru a răspunde cerințelor societății.
Din cererea actuală de pe piață pentru criptare Plug Wrap, dar și cu țara de a promova cererea internă pentru a promova politica de bun consumator condus, piața internă de vânzare cu amănuntul și tendințele de vânzări va fi o tendință clară ascendentă, pentru industria Plug Wrap Said se poate să fie spus că în următorii câțiva ani pe piața mare.
Atât de mulți investitori sunt pregătiți să se dezvolte în acest domeniu, dar dacă nu există suficientă forță și experiență, cu calitatea vieții oamenilor din țară pentru a spori exercitarea de către oameni a exercitării calității, accesul orb va fi rapid după piața socială din The
Plug Wrap industrie combinată cu restructurarea industrială, va fi mai mult în reducerea consumului de produse, optimizarea structurale, îmbunătățirea soiurilor, îmbunătățirea calității și competitivitatea îmbunătățite reflectate. În conformitate cu actualizarea consumatorilor, progresul tehnologic și dezvoltarea durabilă a produselor vor accelera creșterea economică. China va fi în materiale de înaltă calitate Plug Wrap și materiale auxiliare de înaltă calitate și de înaltă calitate importurile de mașini și echipamente pentru a acorda o atenție suficientă.
Inovația a devenit forța motrice pentru dezvoltarea Plug Wrap din plastic. Menținerea contracției de căldură a BOPP, în același timp, pentru a rezolva de etanșare de căldură și de film de țigară Plug Wrap probleme, pentru a rezolva mijlocul filmului și filmul de aderență a filmului, utilizarea tehnologiei de poziționare a gaura pentru a rezolva BOPP problemă de etanșare la căldură. Pe scurt, inovarea a devenit forța motrice pentru dezvoltarea Plug Wrap din plastic.
Cu ritmul accelerat de viață, pot fi utilizate direct pentru încălzirea cu microunde a alimentelor Plug Wrap în câmpul Plug Wrap dezvoltarea de noi puncte fierbinți. Deoarece foaia de aluminiu actuală și unele materiale compozite din plastic realizate din Plug Wrap sunt opace, ușor de recuperat și nu pot fi utilizate pentru deficiențele procesării cu microunde, în ultimii ani a fost posibilă utilizarea plăcilor de materiale SiOx ca înlocuitor. SiOx este un strat subțire de oxid de siliciu placat pe PET, PA, PP și alte substraturi, care nu numai că au proprietăți barieră mai bune, dar au și o adaptabilitate excelentă a mediului înconjurător. Proprietățile sale de barieră sunt aproape imune la umiditatea mediului și schimbările de temperatură. SiOx de acoperire are o bariera mare, permeabilitate la microunde de înaltă, transparență, poate fi utilizat pentru prelucrarea cu microunde de produse alimentare moale Plug Wrap, pot fi, de asemenea, făcute din băuturi și ulei comestibil Plug Wrap containere, China a început să se aplice. Costul de acoperire cu SiOx este mai mare, tehnologia de producție pe scară largă nu este perfectă, dar datorită performanțelor sale speciale, va deveni piulița importantă a materialelor de ambalare din acest secol.