Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Introducere a indexului de control al calității și a metodei de detectare a filmului de îmbrăcăminte cu țigări
- Aug 02, 2017 -

Introducerea indexului de control al calității și a metodei de detecție a filmului de învelire a țigaretelor
Țigară pentru acoperirea cu folie datorită rezistenței excelente la umiditate și proprietăților optice, a gamei largi de etanșare la căldură și a rezistenței la etanșare la căldură, a contracției rezonabile a căldurii, a rigidității bune și a multor alte avantaje pentru a deveni materialul preferat pentru ambalarea țigărilor și pentru a măsura performanța de învelire a țigaretei Film Scala importantă sau proastă este filmul de fum al indicatorilor de testare.
Împachetarea țigaretei Grosimea filmului este baza pentru testarea în laborator a performanței filmului de îmbrăcare a țigărilor. Grosimea inegală nu va afecta numai rezistența la tracțiune în filmul de fum, barieră etc., va afecta procesarea ulterioară a filmului de tutun. Filtru de fum mai gros pe performanța de performanță mai bună și foarte mare, pachetul de aspectul de aspectul de bun simț de pachet de fum, dar costul ridicat. Pentru a găsi echilibrul de control trebuie să utilizați un indicator de grosime de înaltă precizie, lampa albastră Labthink CHY-C2 este o precizie de până la 0,18 mm grosime de laborator. Pentru testarea grosimii, este important de menționat că este important să se controleze abaterea în plus față de măsurarea grosimii verticale și orizontale și, în general, să se controleze cu 3%, în timp ce se detectează, de asemenea, grosimea marginii ambalajului de țigară.
Pe scurt, filmul de învelire a țigaretelor testează mai mult, testul trebuie efectuat în conformitate cu standardele, nu există condiții standard, dar și unificate, astfel încât datele să fie comparabile.
Filmul de învelire de țigarete este un material de ambalare foarte important, incolor, inodor, fără gust, netoxic și are o rezistență ridicată la tracțiune, rezistență la impact, rigiditate, duritate și o bună transparență. Bopp energia de suprafață film de etanșare este scăzută, lipici sau imprimare înainte de necesitatea de tratament corona. După tratamentul cu corona, filmul de învelire a țigaretelor are o bună adaptabilitate la imprimare, poate fi imprimat color și poate obține un aspect frumos al efectului, care este adesea folosit ca un material compozit de suprafață de film pentru îmbrăcarea țigaretelor.
Producerea filmului de învelire a țigaretelor este prima topitură de polipropilenă de înaltă moleculă prin capul lung din folie sau film gros și apoi într-o mașină dedicată de întindere, la o anumită temperatură și setând viteza, în același timp sau punctele. direcția verticală (longitudinală, transversală) și supusă unei tratări adecvate de răcire sau termică sau unei prelucrări speciale (cum ar fi corona, înveliș etc.) realizate din folie de învelire a țigaretelor.
Pentru a obține o performanță globală mai bună, în procesul de producție este de obicei o metodă compozită multi-strat de producție. BOPP poate fi combinat cu o varietate de materiale diferite pentru a satisface nevoile specifice de aplicare. Cum ar fi BOPP pot fi LDPE (CPP), PE, PT, PO, PVA și alte compozite obține un grad ridicat de barieră la gaz, umezeală, transparent, ridicat, temperatură scăzută, rezistență la gătit și rezistență la ulei, pot fi utilizate diferite folii compozite în alimente grase, alimente, alimente uscate, mâncare cu mâncare, toate tipurile de alimente gătite, glutamat monosodic, clătite, prăjituri de orez și alte ambalaje.
Coeficientul de frecare este o măsură a caracteristicilor culisante ale filmului de îmbrăcare a țigaretelor. Coeficientul adecvat de frecare este important pentru funcționarea pachetului de țigarete. Filmul de împachetare a țigaretelor necesită o alunecare termică bună pentru a satisface viteza mare (400 pachete / Ploaie ~ 600 pachete / ploaie) alunecare, astfel încât linia de ambalare poate fi plină de viteză plină de producție nu afectează.
Utilizează: utilizate în principal pentru imprimare, sac și așa mai departe.
Performanță: * De înaltă definiție și luciu * Rezistență excelentă de etanșare la căldură * Performanță excelentă în imprimare * Bună performanță antistatică și performanță netedă.
Grosime comună: 20,25,30,40,45μm
Grosimea toleranței: ± 3% (grosimea razei β)
Deși ochiul uman este cel mai bun instrument pentru evaluarea proprietăților optice ale filmelor de învelire a țigărilor, nu este suficient să se bazeze exclusiv pe controlul vizual, deoarece condițiile de iluminare, starea de spirit a observatorului și controlul cantitativ pot avea un impact. Pentru a obține o asigurare calitativă a calității, necesitatea de a utiliza parametri obiectivi, măsurabili pentru a cuantifica aspectul, luciu și opac este performanța optică a celor doi indicatori importanți pentru filmul de îmbrăcare a țigaretei.