Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Introducerea producției de hârtie din folie de aluminiu din țigară
- Jun 02, 2017 -

Hârtie din folie de aluminiu de țigară Pentru a stabili imaginea corporativă, pentru a spori valoarea mărcii, dar și pentru nevoile de securitate, întreprinderile din industria țigărilor pentru a asigura calitatea țigărilor în același timp, din ce în ce mai mult atenția la garniturile de ambalaje din țigări - aluminiu folie de dezvoltare și de utilizare, au imprimat pe graficul lor, deoarece țigară din folie de aluminiu în ilustrații, colorate, anti-umiditate anti-contrafacere funcționează atât noua perioadă de dezvoltare.

Hârtie din folie de aluminiu de țigară În prezent, producția de țigări din China a țigărilor imprimate din folie de aluminiu, există o caracteristică comună, adică, indiferent de pozitiv sau negativ imprimat cel mai mult cu chineză, chineză pinyin sau versiunea tipărită în limba engleză sau versiunea completă a numele fabricii, sunt de asemenea imprimate cu logo-ul companiei. Dacă în mod specific pentru o marcă de hârtie specială din folie de aluminiu este imprimată nu numai cu numele, ci și imprimată cu numele de marcă și modelele de decor.

În mod specific, acesta poate fi împărțit în următoarele categorii. Una este în partea superioară a foliei de aluminiu imprimată pe numele frontal sau pe numele și logo-ul companiei. De exemplu, fabrica de țigări Bengbu a produs țigări, folia de aluminiu tipărită de faimosul caligraf Zhang Kai Fan a inscris numele de "Fabrica de țigări Bengbu" și logo-ul în limba engleză "BENGBU CIARETTE FACTORY"; Fabrica de țigarete Huaiyin a produs țigări, folia de aluminiu tipărită cu "Huaiyin Fabrică de țigări", cuvintele "HUAIYIN" și logo-ul companiei. Una este în folia de aluminiu din față sau din spate, tipărită cu versiunea completă a denumirii chinezești, Pinyin sau engleză, iar altele imprimate cu sigla companiei. Cum ar fi fabrica de țigări Ningbo produse țigări, foaia de aluminiu tipărită cu versiunea completă a numelui fabricației fonetice din alfabetul chinezesc; Kunming fabrica de țigări produce țigări, foaia de aluminiu imprimate cu versiunea completă a numelui englez; Fabrica de țigări Yuxi a produs țigări, folie de aluminiu tipărită pe sigla grupului Hongta și denumirea engleză; Yizhong Tutun (Group) Co, Ltd. fabrica de țigări fabricate țigări, folia de aluminiu este tipărită cu versiunea completă a logo-ului grupului și numele chinez.

Țigară din aluminiu Hârtia One este concepută pentru o anumită marcă de folie de aluminiu, caracterizată de o parte pozitivă sau negativă a foliei de aluminiu tipărite cu numele și marca completă și sigla logo-ului. Cum ar fi țigaretele "șapte lupi" din cadrul fabricii de țigări Longyan, folia de aluminiu tipărită pe spatele versiunii complete a siglei "șapte lupi"; Chuxiong Fabrica de țigări "oaspeții" țigări, folia de aluminiu imprimată pe spatele versiunii complete a "Hongta Group Chuxiong Fabrica de țigări a produs oaspeții" scrisoarea și logo-ul său marcă comercială; Fabrica de țigări Ningbo "Țigări roșii", hârtia din folie de aluminiu tipărită cu versiunea completă a numelui fabricii fonetice alfabet chinezești, imprimată inversă "DAHONGYING" chineză Pinyin și logo-ul mărcii comerciale. Există, de asemenea, un text tipărit de țigări din folie de aluminiu, cum ar fi Fabrica de țigări Red River 88 "Red River" și țigări amendă 99 "Red River", folia de aluminiu fiind imprimată pe partea opusă versiunii complete a "Red Tigari fluviale cu incendiu iunie "Text publicitar