Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Inovarea devine impulsul de împachetare a țigaretelor pentru ambalarea filmului
- Jul 10, 2017 -

Inovarea devine un impuls al dezvoltării ambalajului pentru filmul de îmbrăcare a țigaretelor

Filmul RuanSu de redare pe scară largă a tendințelor de dezvoltare. Filmul stretch cu două căi, viteza cea mai rapidă de creștere a membranei de tensiune este de 350 ~ 350 m / min, reduce dependența de peste hotare; , pe de altă parte, a fost introducerea unei noi linii de producție introduse în producție în 2003, a crescut capacitatea de peste 100000 de tone. Combinație de capital și avantaj regional.

Inovarea devine un impuls al dezvoltării ambalajului pentru filmul de îmbrăcare a țigaretelor. Păstrați contracția termică BOPP, în același timp pentru a rezolva problemele de etanșare la căldură și de ambalare cu membrană de țigară, rezolvă intrările acoperite cu o problemă cu adeziv mic, tehnologia de poziționare a orificiilor, rezolvă problema de etanșare la cald BOPP. Pe scurt, inovarea impulsionează progresul ambalării filmului de îmbrăcăminte de țigară.

Industria țesută din plastic depășește diverse dificultăți, a făcut realizări plăcute

Îmbrăcăminte de țigarete Țesătură de film și suflare, imprimare color, plăci de luare, procesul compozit, dezvoltarea sincronă, îmbunătățirea competitivității pe piața internațională, exporturile au crescut, ocupă efectiv piața asiatică.

Dezvoltarea rapidă a mașinilor de țesut de îmbrăcare a țigărilor, care promovează dezvoltarea produselor de tricotat. Începând cu anul 2003, mașină de desen sârmă de film pentru îmbrăcarea țigaretelor, războaie circulară și nivelul tehnic al echipamentelor, are un grad diferit de creștere, au produs un lot de produse noi. Un nou tip de acoperire din material plastic țesute pungi de cilindru cilindru interior comun a ieșit, unitatea de compus, marginea automată a deșeurilor de tăiere, pozitiv și negativ automate perforare, imprimare multicolor, schimbare ruptură și șapte cuvinte gura de tăiere tehnologie șase proces ca un întreg, provincia provincie , reducerea costurilor, îmbunătățirea calității. Mai mult, pe de altă parte, compilarea întreprinderilor de mașini se confruntă cu creșterea volumului pieței internaționale, de exporturile anterioare către țările dezvoltate, precum Filipine, Peru, Iordania și exporturile către Coreea de Sud, Brazilia și țările europene și americane, perspectivă.

Împachetarea de țigară Filmul din polietilenă din peliculă de film (PE), inclusiv folie din polietilenă de joasă densitate (LDPE), din polietilenă de înaltă densitate (HDPE), din polietilenă liniară de joasă densitate (LLDPE). Este unul dintre cele mai mari pelicule de film de îmbrăcăminte de țigară, cu o doză mai mare de 30% din consumul total reprezentat de film, deși aspectul, rezistența și așa mai departe nu este foarte ideal, dar are duritate bună, rezistență la umiditate și performanță de etanșare la căldură , prelucrare ușoară, preț moderat, astfel încât aplicația este foarte largă. Necesitatea de prelucrare a scântei electrice sau de tratare a coroanei înainte de imprimare.

Pelicula din polipropilenă (PP): nu se aplică și filmul cu întindere în două direcții, folia stretch nu este comparată cu pelicula stretch PE are o transparență mai bună, luciu, rezistență la umiditate, rezistență la căldură și rezistență la ulei; Rezistența mecanică, rezistența la rupere, rezistența la uzură și rezistența la uzură; Și non-toxice, inodor. Deci, este utilizat pe scară largă în industria alimentară, farmaceutică, textile și alte bunuri. Dar rezistența la frig este slabă, fragilă când este cuprinsă între 0 și 10 ° C, solidul nu poate fi utilizat pentru ambalarea produselor alimentare congelate. Rezistență ridicată la căldură și performanță bună de etanșare la căldură, atât de des utilizată pentru încălzirea stratului de etanșare al pungii de retort.