Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Cum de a preveni apariția de bandă ruptă de rupere de țigară
- Nov 06, 2017 -

Cum să preveniți apariția de bandă ruptă de țigară ruptă
Producerea unei game largi de produse de bandă de țigară, Tigara Tear Tape ca fiind strâns legată de viața noastră, este adesea întreruptă în timpul utilizării, apoi cum să reducem apariția acestei situații încă.
În primul rând, când primiți bandă de tăiat țigară, vă rugăm să aveți grijă să nu folosiți cuțitul direct din mijloc pentru a deschide, de la ambele capete ale deschiderii, cuțitul nu poate fi prea adânc, grosimea cutiei de carton este prea subțire, sub cuțitul prea tare, se va tăia în partea de sus. Contactul cu banda de trestie de țigară, care are puțin peste rană, întreaga rolă este scos, trageți, deci vă rugăm să despachetați, și bandă de tăiat țigară pentru a evita contactul. În al doilea rând, în timpul procesului de utilizare a benzii de tăiat țigări, coloidul nu poate fi atins de obiecte ascuțite. Țesătura de țigară este relativ fragilă, pentru a nu provoca daune.
În plus, utilizarea de bandă de Tigare Tear există o regulă, care este, dacă am constatat că în cursul Tigara Tare Tape a fost tăiat dintr-un singur loc, poate fi Tigara Tape Tape a fost deteriorat.
Transparent Tape Tear Tape este fabricat din adeziv și film, cât de mult va fi un adeziv adeziv sau adeziv gust, are o otravă foarte mică, dar, în general, nu va avea un impact asupra utilizatorului, multe în producția fără măști, Unii oameni utilizați banda între dinți rupți, nu ați auzit de astfel de intoxicații.
Astfel, un miros mic de bandă de Tigară Taretă transparentă de înaltă calitate este aproape neglijabilă, corpul uman nu este rănit; în general, trebuie să ne uităm la ceea ce este utilizarea de Tigara Tape Tape, țigară Tack ambalaj nu există ROHS marcă, dar acum practic de protecție a mediului, numai producătorii de Tigare Tape Tare transparente pentru a reduce costurile cu lipici de calitate scăzută produs pe miros, dacă este o bandă specială pentru țigarete, normala nu este toxică.
Pentru banda de tăiat țigări, substratul utilizat este spumă EVA sau PE și apoi acoperită pe una sau pe ambele fețe cu un adeziv sensibil la presiune pe bază de solvent și apoi refăcut din hârtie de eliberare.
Mai intai, banderola de tigara are o etansare buna, pentru a evita eliberarea si atomizarea gazelor, iar suprafata acesteia are umezeala excelenta, lipire usoara, usor de facut, taiere usoara. În al doilea rând, are deformare anti-compresie, pentru a asigura protecția pe termen lung a șocurilor de accesorii. În al treilea rând, de asemenea, are ignifug, nu conține substanțe toxice nocive, nu va rămâne, nu va polua echipamentul, metalul nu este corosiv. În plus, banda de tăiat țigară poate fi utilizată într-o varietate de intervale de temperatură, de la minus 40 grade Celsius până la 90 de grade.
Folosim Bandă de Tăiat Tigară pentru o perioadă de timp va constata că o bandă de Tigaretă Teară încă mai are o vâscozitate bună, iar o bandă de Tăiat Tigară a fost rapid îmbătrânită. Evident, același volum de Bandă de Tăiat Tăiat, de ce se întâmplă viața diferitelor simptome? Acest lucru este cauzat de mediul extern. Motivele care, de obicei, duc la îmbătrânirea benzii de tăiat țigări sunt următoarele:
1. Oxigenul, oxigenul în activitatea aerului este relativ mare, în cazul în care prea mult oxigen poate duce cu ușurință la oxidarea rapidă a țesăturii de țigară.
2. UV: soarele este o temperatură relativ ridicată, pentru a rupe rapid materialul de aderență, în plus față de producția noastră specială de bandă de țigară de înaltă temperatură la temperaturi ridicate, orice bandă de Tăiat Tăiat expusă la soare pentru o perioadă lungă de timp va pierde gradual viscozitatea, în îmbătrânirea benzii de țigară.
3. Umiditate: În cazul în care gradul de umiditate în aer va afecta, de asemenea, durata de viață a țesăturii de bandă de țigară, o mulțime de apă și de energie electrică țigară Tape Tape în producție au un bun rezistent la apa.
4. Agentul de albire, care este componenta principală a oxidului de calciu care conține calciu și compuși organici, poate produce reacții chimice;
5. Plastifianții, a căror funcție principală este de a înmuia plasticul, produsele din plastic conțin, în cea mai mare parte, plastifianți, ca schimbări de timp, materialul în sine conține tot mai mulți plastifianți, rezultând îmbătrânirea benzii de țigarete.