Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Cum de a măsura durabilitatea banda de Tigara Tear?
- Aug 11, 2017 -

Cum de a măsura durabilitatea benzii de rupere a țigaretelor?
Țigară Tape Tape este viața noastră de zi cu zi, producția de scule, toate categoriile de viață în toate zonele trebuie să utilizați un produs comun, apoi cum să determine durabilitatea Tigara Tape Tape aceasta?
1, problemă de durabilitate a benzii adezive, este necesară pentru a avea rezistența la temperaturi ridicate, rezistență la frig, rezistență la lumină, rezistență la apă, izolare antiexplozivă și rezistență la intemperii. Aceste cerințe variază în funcție de utilizarea benzii de țigară în diferite locuri. Aici pentru a discuta diferitele tipuri de probleme de îmbătrânire a țesăturii de țigară.
2, producția de țigară Tape Producator de țigară Tear Tape îmbătrânire îmbinare poate fi văzut ca sub influența condițiilor fizice externe, performanța de Tigara Tape Tape pentru a reduce performanța unei schimbări în proces, cum ar fi apariția unor astfel de probleme includ chimice, fizice și Motivul pentru materialul în sine, în general, îmbătrânirea benzii de Tăiat Tigaretă este mai rapidă decât îmbătrânirea internă.
3, unde impactul fizic este că, sub influența condițiilor de lumină și căldură, aderența suprafeței benzii de rupere a țigaretei a scăzut, expunerea la viteza aerului va fi mai rapidă, iar umiditatea și căldura reprezintă impactul cel mai durabil asupra durabilității de probleme de țigară Tape Tape.
În ambalaj, fiecare producător trebuie să aibă un standard foarte bun, care să poată vedea direct atitudinea dvs., cumpărați astfel de ambalare Tigara Tear Tape de calitate trebuie să fie atenți, am producătorilor de ambalare Țigară Tape Tape sunt piață opțională Pe cel mai mare și mai scump, mai întâi, mai mult durabil, al doilea, scump ar trebui să fie mai multă calitate, atâta timp cât procesul poate fi de câteva ori pentru a ști că calitatea sa este bună sau rea!
Producătorii de benzi de bandă de țigară au o calitate strictă de producție pentru produse, iar banda de bandă de țigară poate fi utilizată pentru a sigila fix și pentru a proteja o varietate de produse.
Avem tipul de bandă Tigara Tear, specificații, în funcție de nevoile și condițiile specifice, o alegere rezonabilă. În cazul utilizării benzii de tăiat țigări, nu creați șarpe sau țâșnii de bandă de țigară, pentru a menține rola, flexibilitatea verticală a rolei, tensiune moderată. Ar trebui să fie stocate în banda de trezorerie, pentru a evita soarele, ploaia; interzis cu contactul cu solvenți organici și cu uleiuri alcaline pentru a menține curat și uscat; și Bandă de Tăiat Tigare ar trebui să fie plasate în volum, nu pliate, timpul de depozitare ar trebui să fie repetate o dată pe sfert de timp.
De asemenea, trebuie să acorde o atenție la nu este permis să diferite soiuri, modele de specificații diferite, puterea, numărul de țesătură de bandă Tigara Tear conectat împreună pentru a utiliza.
Bandă de tăiat țigară este un adeziv special aplicat panglicii din substrat, următorii producători vor fi produși de producătorii de bandă de țigară pentru a ne spune despre caracteristicile sale:
În primul rând, depășește evaporarea solventului și timpul necesar de uscare în timpul funcționării cu gel structural, ceea ce îmbunătățește mediul de operare. În al doilea rând, ușor de operat, poate îmbunătăți considerabil eficiența producției și estetica produselor. În al treilea rând, prea mult timp pentru a exercita presiune pentru a obține un efect de legătură. În al patrulea rând, după ce striparea nu poluează materialul lipicios, în timp greșit poate fi modificat și poate fi repetat. În al cincilea rând, flexibil, ușor de rupt, netoxic, inodor, fără gust, potrivit pentru ambalarea produselor alimentare.
Cigarette Tear Tape este un tip special de Bandă de Tigare Tear, un adeziv special (adeziv sensibil la presiune) realizat pe banda realizată din substrat. Prin adezivul sensibil la presiune, substrat, grund, partea din spate a compoziției agentului de tratament. Adezivul sensibil la presiune este cea mai importantă componentă a benzii de tăiat țigări. Rolul său este de a face bandă de tăiat țigară cu proprietăți adezive sensibile la presiune. Folosit ca țesătură principală de substrat, folie de plastic, hârtie și așa mai departe. Adezivul inferior este de a crește rezistența adezivă a adezivului și a substratului sensibil la presiune. Când este folosit, apăsați ușor banda adezivă pentru a adera la suprafața materialului lipicios.