Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Cum se face o cutie de țigări în industria ambalajelor
- Aug 11, 2017 -

Cum se face caseta de țigări în industria ambalajelor
Pachetele de țigări din industria non-ambalaj, cele mai multe dintre acestea ne spun cum să origami. Dar pentru industria ambalajelor, cutia de țigări este reprezentativă pentru montajul frumos, efectul de imprimare al cutiei de țigări realiste. Cum o formează? Care este povestea unei cutii "născută"? Apoi, luați-vă pentru a aprecia lumea ambalajului necunoscut.
Articolul precedent a scris funcția cutiei de țigări, una este protecția mărfii de funcția naturală a celeilalte părți a funcției de mărfuri a mass-media, adică funcția sa socială.
Apoi, pasul următor depinde de țigaretă din material până la procesul produsului finit. (Design omise, tipul cutiei, confirmarea hârtiei)
1. hârtia, depozitarea hârtiei este o lucrare foarte importantă, aceasta direct la fabrica de hârtie pe ea. Trebuie doar să cumpărăm hârtie la cerere, poate fi tipărită
2. Imprimarea, cutia de țigări este tipărită numai cu hârtie, Biaozhi nu este tipărită și majoritatea sunt doar colorate, deoarece cutia de țigări se află în afara casetei de țigarete, astfel încât procesul de imprimare necesită o diferență de culoare mai mare, cea mai tabu, acestea afectează deficiențele estetice. Dar aici trebuie să subliniem faptul că, deși imprimarea diferențelor de culoare tabu, dar culoarea ca rezultat al luminii, afișaj și mulți alți factori, va exista o înțelegere a diferenței de culoare de 5%.
3. Tratamentul de suprafață, pachetele de țigări de hârtie fac, de obicei, tratamentul de suprafață, obișnuit este plasticul ușor sau cauciucul prost. Deseori vedem că țigările colorate sunt fotorezistoare. Tratament UV.
4. Berea (biē), berea este o parte mai importantă a procesului de imprimare, pentru a fi exactă cu privire la necesitatea de a fi corectă, dar dacă berea nu este permisă, berea parțială, berea în mod constant acestea vor afecta procesarea ulterioară montată; imprimare obișnuită Prima instalare după bere, dar prima țigară este instalată după prima bere, una este frică de hârtie sângeroasă, al doilea este să se uite la frumusețea generală a cutiei de țigări, pachetul de țigări Biaozhi trebuie să fie manual, care poate ajunge la anumite frumusețe.
Știți unde este valoarea unei cutii de țigări? manual. Esența cutiei de țigări este de a finaliza mașina nu poate completa mână, Shenzhen zile Ya Paper Products Co, Ltd. 12 ani de experiență în producția de cutii de mână, astfel încât produsele dvs. să adăugați culoare.
În același timp, vedem, de asemenea, în exterior există un strat de hârtie strălucitoare, acesta este carton aur, "aur" în China, un simbol al bogăției, vom alege în afara acestui strat de hârtie va fi selectat atunci când carte de aur hârtie specială pentru hârtie și aur. În interiorul casetei de catifea ar trebui să fie considerată configurația standard a designului cutiei de țigări, deoarece produsele de îngrijire a sănătății sunt în cea mai mare parte ambalate în sticle de sticlă, îngrijirea interioară este esențială pentru legătura, iar catifea susține efectul de a se completa reciproc.
Din punct de vedere al procesului, utilizarea de cerneală mată UV, această cerneală se numește cerneală imitativă de gravură metalică, unde cartonul de aur și această cerneală este un partener bun, pentru a imprima un sentiment puternic de nisip, frumos, elegant, generos și astfel, promovarea este extrem de rapidă, doar câțiva ani, în pachetul de țigări, pachetul de vin, cosmetice, produse de îngrijire a sănătății și alte zone de ambalare și tipărire de înaltă calitate ocupă o proporție considerabilă.
De la evaluarea designului, dar și în multe locuri sub efort. Indiferent dacă este suprafața cutiei de țigară, partea de jos și deschideți interiorul sunt imprimate pe informațiile relevante, în timp ce numele produsului într-un număr de publicitate.
Acest lucru este foarte consistent cu designul produselor de îngrijire a sănătății, deoarece un astfel de cost de înaltă calitate pentru țigări nu este ieftin, în timp ce cutia de țigări este, de asemenea, o modalitate importantă de promovare a mărcii.
Shenzhen zile Ya Produse din hârtie Co, Ltd. se concentreze pe high-end Tigara Box, comerț exterior high-end Tigara Box mai mult de o duzină. Cu toată inima pentru toată lumea să rezolve problema designului de țigară.