Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Cum de a proiecta o cutie de ţigări?
- Jul 20, 2017 -Cum de a proiecta o cutie de ţigări?

Tigara este oamenii de la una pe agrement recreere elemente, precum şi crescut cu fiecare an vacanta cadou pentru a da o alegere bună, ţigară companiile doresc pentru a obţine dezvoltarea pe termen lung, ţigară caz design trebuie să se conformeze naturii umane, să consum mai uşor să accepte inovare în acelaşi timp. Deci cum faci caseta de ţigară design?

1. material de ţigară caz

Înainte de orice cutie de ambalaj de produs poate fi personalizat, acesta trebuie să fie selectate şi design caseta de ţigară este nici o excepţie. Caseta de ambalare pentru alegerea ţigări ar trebui să fie ecologice. Materialele de ambalare necesită utilizarea de auto-descompunere, mediu non-poluante, pe cât posibil pentru a forma puţin de deşeuri şi minim poluarea mediului. În prezent, mediu cerneală, hârtie albă şi transferul de aluminiu folie şi alte materiale să devină materiale de prima alegere pentru caseta de ţigară.

2. anti-contrafacere de ţigară caz

Caseta de ţigară design anti-contrafacere ar trebui să fie uşor de identificat. Deoarece consumatorii sunt expuse direct la ambalajul exterior de tigari, este important de a pune o mulţime de efort în pachete de ţigări. Cum ar fi de ambalare cutie cu infraroşu culoare de cerneală, cerneală fluorescentă sau cerneală magnetică imprimarea în acelaşi timp, cele mai bune din nou adăuga fibre de culoare în ambalaj de hârtie, în acest fel, performanta anti-contrafacere va fi comparat cu alte tehnologii de imprimare. În acelaşi timp, este important de reţinut metoda anti-contrafacere în caseta de ambalare pentru a facilita identificarea și identificarea consumatorilor.

3. cazul de ţigară textul design

Design caseta de ţigară ar trebui să fie plăcut ochiului, şi poate înţelege conotaţie produse şi brand prin cuvinte. Este important să reţineţi că cuvântul fonturi nu trebuie prea mult, preferabil în trei, pentru a evita fiind greoaie şi murdar.

4. design design caseta de ţigară

Modelul de caseta de ţigară este mai bine să utilizaţi model de culori vii. Proiectul de ansamblu trebuie să fie concisă şi naturale.

5. accent pe selecţie culoare.

Culoare afectează oameni activităţi mentale şi acte pe acţiunile noastre. Acest lucru este pentru că diferite culori da oameni diferite sentimente si emotii diferite, astfel, care afectează comportamentul nostru. Prin urmare, este necesar să alegeţi culoarea de recunoaştere populare în design de ambalaj de tutun. De exemplu, oferirea de cadouri oamenii aleg de obicei culorile roşu şi aur (galben) reprezentând auspiciousness şi prosperitate.