Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Film de învelire a țigaretelor în diferite industrii în cadrul aplicației
- Aug 22, 2017 -

Țigară de învelire Film în diferite industrii în cadrul aplicației

Împachetarea țigărilor Proprietățile mecanice ale peliculei, duritatea, rezistența puternică la puncție sunt utilizate pe scară largă în toate domeniile vieții.

Ambalaje din tuburi

Aceasta este una dintre noile utilizări ale filmului de îmbrăcăminte pentru țigări, care este mai bine decât ambalarea țigărilor în cutii de carton vechi. Grosimea filmului adecvată este de 30 ~ 120μm;

Articolele mici sunt ambalate

Acesta este noul ambalaj de film de ambalare țigări, care poate reduce consumul de materiale, dar, de asemenea, poate reduce spațiul de stocare a tavă, în străinătate, acest ambalaj introdus în 1984, doar un an mai târziu, pe piață au fost multe astfel de ambalare , Această formă de ambalare are un mare potențial. Potrivit pentru grosimea filmului de 15 ~ 30μm;

Tuburi și ambalaje pentru cabluri

Acesta este un exemplu de aplicare a Filmului de Împachetare a Țigărilor în zone speciale. După ce echipamentul de ambalare este instalat pe linia de producție, filmul complet de învelire a țigaretei poate fi folosit ca înlocuitor al benzii și al efectului protector. Grosimea aplicabilă este de 15 ~ 30μm.

Forma întinsă a mecanismului tăvii

Ambalajul filmului de învelire a țigaretelor trebuie să fie întins, iar forma întinsă a pachetului mecanic de paleți are o întindere directă și pre-întindere. Pre-întinderea este împărțită în două tipuri, una este pre-întinderea rolei, una este întinderea electrică.

Îndreptarea directă se face între tavă și film pentru a finaliza întinderea. Această metodă are un raport de tragere scăzut (aproximativ 15% până la 20%). Dacă raportul de tragere depășește 55% până la 60%, randamentul filmului este redus, lățimea filmului este redusă, ușor de rupt. Și la o alungire de 60%, tensiunea este încă foarte mare, pentru mărfurile ușoare, este probabil să se producă deformarea bunurilor.

Pretensionarea se face prin două role. Cele două role ale rolei pretensionate sunt îmbinate între ele prin angrenaj. Raportul de tragere poate fi diferit în funcție de raportul de transmisie. Tensiunea este generată de placa turnantă. Deoarece întinderea este generată la distanță scurtă, frecarea dintre cilindru și film și mare, astfel că filmul nu se micșorează, performanța originală a perforării filmului este, de asemenea, menținută. Întinderea reală nu are loc în timpul întinderii, reducând pauza datorită muchiilor sau colțurilor ascuțite, ceea ce poate crește raportul de tragere la 110%.

Mecanismul de pretensionare a pretensionării electrice este același cu cel de pretensionare a rolei, cu excepția faptului că cele două role sunt acționate prin forță electrică, iar tensiunea este complet independentă de rotația tăvii. Astfel, mărfurile mai adaptabile, ușor, grele și neregulate sunt aplicabile, deoarece tensiunea ambalajului este scăzută, astfel încât această metodă pre-întindere rată de până la 300%, reducând în mare măsură costul materialelor pentru a reduce. Potrivit pentru grosimea filmului de 15 ~ 24μm.

Împachetarea filmului de țigări în timpul verii pentru a-și arăta talentele

1, Ambalaje de îmbrăcăminte pentru țigarete Ambalajele pentru film pentru a economisi timp, forță de muncă, materii prime.

2, tensiune elastică, de înaltă rezistență, se aplică oricărei forme a mărfurilor. Rezistent la puncție, rezistență excelentă la rupere, pentru a evita deteriorarea articolelor atunci când sunt îmbinate, cu bune anti-pierdere, ploaie, praf, securitate și alte efecte.

3, pot folosi rășină de înaltă performanță și aderență pentru a maximiza utilizatorul pentru a satisface diferitele nevoi de diferite tipuri.

4, poate alege o singură față, o față dublă, ușor lipicioasă, cu viscozitate scăzută, în viscozitatea lipicioasă, înaltă și înaltă, potrivită pentru toate formele de ambalare.

Împachetarea de țigarete Înălțimea de film a ductilității vara pentru a avea un efect mai bun și din cauza vâscozității sale ridicate pot da materialelor de ambalare pentru a aduce un efect de întreținere bun, se pare că nu este vorba doar de materiale de ambalare, are un efect de întreținere și Cuplat cu gama de aplicații este extrem de largă, deci îl putem numi un film universal de ambalare.