Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Cigarette Overwrapping Film Rezistența căldurii de căldură nu este cum să se ocupe cu
- Nov 06, 2017 -

Suprafața de împachetare a țigaretei Rezistența filmului la căldură nu este cum să se ocupe de ea
Țigară de învelire de film este transparența relativ mare, produsele de ambalare folie contracție poate fi un afișaj clar al produsului, dar, de asemenea, îmbunătăți calitatea produselor, dar Filmul de învelire a țigaretei are, de asemenea, o rezistență insuficientă la căldură sigiliu, producătorii de film de îmbrăcăminte de țigară vă învață cum să vă ocupați cu.
În primul rând, presiunea de etanșare la căldură. Doriți să vă asigurați că rezistența de etanșare la căldură a filmului de îmbrăcare a țigaretei, apoi asigurați-vă că presiunea în procesul de etanșare la căldură, presiunea de etanșare la presiune joasă până la moderată, presiune neuniformă va face ca bucățile de etanșare să fie etanșate la căldură.
În al doilea rând, timpul de sigilare a căldurii. Timpul de aer cald este determinat de viteza, aceeași temperatură de etanșare a căldurii, cu cât timpul de etanșare a căldurii este mai lung, stratul de etanșare termică va fi mai bine legat, dar vor exista riduri prea lungi.
În al treilea rând, temperatura de închidere la căldură. Producătorii de film de îmbrăcăminte pentru țigări vă spun că temperatura pe filmul de îmbrăcăminte de țigară are, de asemenea, un impact deosebit, este recomandat să puneți temperatura pe suprafața filmului de topire a filmului de țigaretă, supraîncălzirea va topi filmul de învelire a țigaretei.
Am întâlnit în cazul în care puterea sigiliului de căldură nu este suficient, puteți lua contramăsuri de mai sus, cred că vă putem ajuta, suntem Producătorii de film de îmbrăcăminte de țigară, bine ați venit să cumpărați film de îmbrăcăminte de țigară.
Împachetarea țigărilor Filmul poate împacheta bunurile, ambalajul mărfurilor poate face pachetul mai stabil, tocmai din acest motiv, filmul de împachetare a țigărilor este utilizat pe scară largă, cum ar fi hardware-ul, materialele de construcție și alte industrii pot fi folosite la depozitarea țigaretei Împachetarea filmului La ce ar trebui să acordăm atenție? Producătorii de film de îmbrăcăminte pentru țigări vă spun.
1, pentru a evita soarele, ploaia și nu utilizați filmul de împachetare a țigaretelor, sugerează că vă răsuciți și salvați filmul de învelire a țigaretei sau că va afecta utilizarea ulterioară a filmului de îmbrăcare a țigărilor.
2, producătorii de film de îmbrăcăminte pentru țigări sugerează că ar trebui să depozitați rola de film de îmbrăcăminte de țigară plasată, să nu aliniați filmul de împachetare a țigaretei și să plasați temperatura de depozitare a filmului de țigară nu poate fi prea mare sau prea mică.
3, stocăm și filmul de țigară deoarece nu este folosit, dar dacă nu este folosit mult timp, este recomandat să răsturnați din când în când filmul de ambalaj pentru țigări pentru a împiedica lipirea peliculei de țigară.
Suprafață de îmbrăcăminte pentru țigarete Aplicabilitatea filmului, rezistentă la uzură, rezistent la coroziune, foarte rezistentă la apă, este potrivită pentru export, hârtie, metal, produse chimice din plastic, materiale de construcție, industria ambalajelor alimentare. Astăzi, pentru a prezenta avantajele filmului de îmbrăcare a țigărilor:
1, filmul de îmbrăcăminte pentru țigarete adaptat la ambalarea diverselor forme de mărfuri, poate fi aproape de bunuri, cu transparență, aspect frumos, curat și frumos, mărește aspectul atractiv al produsului.
2, ambalaje cu produse de ambalare pentru ambalaje de țigări cu o bună igienă, curățare, etanșare și ambalare în același timp praf și umiditate.
3, Film de îmbrăcăminte cu țigări cu rezistență la șoc, rezistență la impact și performanțe bune de protecție, mărfuri ambalate cu etanșeitate și fixitate, piesele mici nu vor fi în mijlocul ambalajului.
4, Filmul de învelire a țigaretelor poate fi de asemenea utilizat pentru a înlocui toate tipurile de cutii de carton, nu numai pentru a economisi costurile de ambalare, dar și pentru a se conforma tendinței de ambalare.
Filmul de împachetare a țigaretelor este un înlocuitor tradițional de folie termocontractibilă, în principal pentru normele de ambalare și forma neregulată a produsului, transparență ridicată, luciu bun, poate afișa în mod clar aspectul produsului, îmbunătățește simțul simțurilor, reflectând gradul înalt, este pe larg. Discutați astăzi despre procesul de producție a filmului de îmbrăcare a țigaretelor:
Filmul de învelire de țigară este un polietilenă liniară de joasă densitate și polipropilenă (TPP, PPC) ca materie primă principală, se adaugă aditivii necesari, procesul de formare prin suflare prin coextrudare. Principalul este utilizarea procedeului cu dublă bule, cunoscut sub numele de Prandi, este extrudarea topită a materialului brut prin diferite extruderi, prin matrița de coextrudare special creată, formarea filmului inițial după răcirea rapidă și apoi după încălzire două produse stretching gonflabile.