Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Țigară foiță de aluminiu Trend de dezvoltare a materialelor noi
- Jul 10, 2017 -

Fibra de aluminiu de țigară Tendința de dezvoltare a hârtiei de materiale noi

Alimentația este strâns legată de sănătatea oamenilor, securitatea sănătății alimentare este atenția oamenilor, astfel încât cerința ambalării produselor alimentare este, de asemenea, specială strict. În domeniul ambalării produselor alimentare, ambalajele flexibile compozite din plastic reprezintă o proporție importantă din. Experții au arătat clar că noua direcție de dezvoltare a viitoarelor țigări de folie de aluminiu: este îmbunătățirea performanțelor plastice existente, dezvoltarea de noi soiuri, îmbunătățirea proprietății și a proprietăților barieră, reducerea dozei (reutilizarea), reciclarea pentru a proteja mediu inconjurator.

Un tip nou de proprietate de înaltă barieră din material plastic a fost utilizat pe scară largă

Țigările din folie de aluminiu nu pot întări doar funcția de protecție a alimentelor, ci și pot reduce cantitatea de plastic și chiar pot fi repetate. Pentru protejarea proprietăților de barieră ridicată a alimentelor prelucrate și ambalarea în vid, ambalajul gonflabil etc. trebuie ambalat în materiale compozite, materialul compozit cu mai multe straturi trebuie să aibă cel puțin un strat de proprietăți de barieră ridicată a materialului. Folosit în mod obișnuit proprietăți de barieră înaltă a materialului cu folie de aluminiu, nailon, poliester etc. Cu îmbunătățirea hranei pentru cerințele de protecție, se încearcă de asemenea o mai bună proprietate de barieră a copolimerului de etilenă-alcool vinilic și alcoolului polivinilic. În prezent, țările în curs de dezvoltare și cele dezvoltate au o cantitate mică de aplicare a PEN (ester polietilenglicol al acidului formic de naftalat de polietilenă), care a generat multe avantaje pentru ambalarea produselor alimentare. Structura chimică PEN similară cu PET (polietilenă tereftalat), dar îmbunătățește foarte mult rigiditatea, rezistența la oxigen și de câteva ori mai mare decât cea a PET-ului, rezistența la apă și absorbția ultravioletă, adsorbția scăzută a gazului,

Țigările cu folie de barieră anorganică ridicată vor fi produse alimentare cu microunde ChengXinChong

Cu ritmul de accelerare a vieții, pot fi utilizate direct în încălzirea cu microunde a ambalajelor alimentare devenit hotspot în dezvoltarea de noi ambalaje. Curentul realizat din folie de aluminiu și din ambalaje din materiale compozite din plastic este opac, nu este ușor de reciclat și nu poate fi utilizat în procesarea cu microunde, cercetările și dezvoltarea materialelor de placare SiOx pot fi folosite ca înlocuitori în ultimii ani. SiOx se plasează pe PET, PA, PP, cum ar fi materialul de bază al unui strat subțire de oxid de siliciu, nu numai că are o proprietate barieră mai bună și are o adaptabilitate excelentă a mediului atmosferic. Proprietatea barieră nu este aproape afectată de influența umidității mediului și a schimbărilor de temperatură. Acoperirea cu SiOx are o proprietate barieră ridicată, permeabilitate ridicată la microunde, transparență și poate fi utilizată în procesarea cu microunde a ambalajelor flexibile pentru alimente, containerul de ambalare poate fi făcut în băuturi și ulei de gătit, a fost folosit în țara noastră. Costul de acoperire cu SiOx este mai mare, tehnologia de producție în masă nu este încă perfectă, dar din cauza performanțelor sale speciale, va fi secolul unei folii de aluminiu de țigară.

Folia de aluminiu de țigară Tehnicile de hârtie includ ambalarea și interacțiunea dintre gazul intern și alimentele. Țigările din folie de aluminiu pot păstra eficient alimentația și aroma produselor alimentare. Datorită progresului științei materialelor, științei biologice și ambalării gazelor, tehnologia de hârtie din foi de aluminiu din țigară se dezvoltă rapid în ultimii ani. Cum ar fi țigările de oxigen Țigarete din aluminiu Folie de hârtie folie de aluminiu, sterilizare etc. sterilizare material sterilizare activă Hârtie foiță de aluminiu de țigară este combinată cu un sistem de hârtie din folie de aluminiu de țigară, este de sorbitol, sare de acid sorbic, benzoat de sodiu, zeolit ​​de argint se alăture fabricării materialului de ambalaj pentru containere, se face apoi formarea într-un recipient, se face eliberarea lentă a ingredientului activ în sterilizare. Țigară pe folia de aluminiu este folosită în principal în ambalarea produselor alimentare, în raport cu ultimul gaz tăiat, vapori de apă și lumină cu metode fizice, se prelungesc durata de viață a alimentelor joacă un rol pozitiv și activ, poate oferi o protecție mai bună. Prin urmare, țigările din folie de aluminiu ca un fel de tehnologie inteligentă sunt aplicate pe scară largă.