Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Puteți judeca calitatea foii de aluminiu de țigară de hârtie de culoare
- Oct 12, 2017 -


Calitatea hârtiei din folie de aluminiu de țigară este legată de materialele utilizate în procesul de producție, în special de materiile prime din hârtia din folie de aluminiu de țigară, care este direct legată de calitatea produselor de hârtie din folie de aluminiu de țigară. Prin aspectul său pentru a determina calitatea acesteia?
De fapt, pentru a face apariția calității metodei este, fără îndoială, fezabilă, pentru a vedea culoarea de foi de hârtie din aluminiu de țigară este un mod bun simplu, deoarece transparente transparente țigară de aluminiu foaie de hârtie aspectul mai mult alb, țigară de foi de aluminiu foiță impuritate, pentru a se asigura că adezivul normal, la 100 de metri sub foaia de hârtie din aluminiu de țigară are un anumit grad de transparență, poate vedea tubul de hârtie; În plus, foaia de hârtie din aluminiu de țigară galbenă pentru a vedea dacă suprafața de distribuție neregulată a petelor albe, cu presiunea mâinii nu poate șterge imprimarea impurităților sau adezivului, acest produs este, în general, cu un miros.
Calitatea foii de hârtie din aluminiu de țigară produsă de diferiții producători de hârtie din folie de aluminiu de țigară este diferită, prin urmare trebuie să folosim metoda de mai sus pentru a determina dacă calitatea hârtiei din aluminiu de țigară achiziționată îndeplinește cerințele noastre și pentru a obține o mai bună pastrare. Conservarea este esențială atunci când se folosește hârtie din folie de aluminiu de țigară, care are un impact foarte important asupra utilizării și depozitării ulterioare a hârtiei din folie de aluminiu de țigară, dar datorită performanței și materialului de hârtie din aluminiu de țigară diferită, există diferențe. conservare, trebuie să ne uităm în detaliu.
De obicei, pentru conservarea hârtiei din folie de aluminiu de țigară suntem cu toții depozitați în Trezorerie, pentru a îndeplini rolul de a evita soarele, ploaia; interzise de izolare Țigară foiță de aluminiu Hârtie en-gros și pe bază de acid de bază ulei de solvent organic contact, păstrați curat și uscat, de la dispozitivul de descoperire 1m în afara temperaturii camerei la -15 ℃ ~ 40 ℃, anti-static de avertizare podea foaie de aluminiu foi de hârtie, descărcarea benzii transportoare este cea mai bună utilizare a macaralei și cu o frânghie de rigidizare, cu o ridicare netedă, pentru a evita deteriorarea benzii, încărcare și descărcare arogantă, cauzând seturi rulante libere și ar trebui să fie plasate într-o rolă, nu se pliază, timpul trebuie repetat o dată îndelungată.
Țigară foiță de aluminiu Tipuri de hârtie, caietul de sarcini pentru a cumpăra în funcție de nevoile și condițiile specifice, o alegere rezonabilă, nu la soiuri diferite, specificații diferite, rezistență, numărul de straturi de foi de hârtie din aluminiu de țigară conectate împreună, acest lucru va afecta foaia de aluminiu de țigară Folosirea directă a fabricii de hârtie a efectului produsului.
Fibre de aluminiu de țigară Producătorii de hârtie utilizează produsul este nevoie de testarea sa de calitate, astfel încât să se asigure că utilizarea foii de hârtie din aluminiu de țigară mai bine, așa că ar trebui să acorde o atenție pentru a determina utilizarea de foi de aluminiu de foi de hârtie grosime de hârtie, la metodele specifice de detectare.
În procesul de testare a grosimii coloidale a hârtiei din folie de aluminiu de țigară, dacă nu există nici un clei care să poată fi deschis sau tăiat, adezivul este o cantitate mare de impurități, iar adezivul nu este coeziv. Al doilea este prea multă apă, a fost volatilă, de data aceasta această foaie de hârtie din aluminiu de țigară devreme lipicioasă a scăzut foarte puternic, se simt în măsură să se facă distincția. Hârtia din aluminiu de țigară galbenă acoperită cu obiect, cu atât mai bine lipici, cu atât este mai bună calitatea, astfel încât să se asigure că utilizarea foii de hârtie din aluminiu de țigară este excelentă.
Pentru a realiza procesul de testare a foliei din aluminiu de țigară, procesul de testare trebuie să acorde atenție cerințelor de calitate relevante, astfel încât să fie achiziționate de la producătorii de hârtie din foi de aluminiu pentru a cumpăra hârtie de foi de aluminiu de înaltă calitate, cererea de consiliere pro-apel , așteptăm cu nerăbdare vizitatorii dvs. Vizitați.