Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Cumpărați bandă de tăiat țigară Aveți nevoie să acordați atenție locului
- Aug 02, 2017 -

Cumpără țigară Tape Tape trebuie să acorde o atenție la locul
Țigară Tape Tape este fabricată din rasina LLDPE non-toxică și fără gust ecologic, extrudată prin metoda turnării, o performanță superioară, în principal pentru ambalarea mărfurilor, poate face mărfurile mai îngrijite, dar poate și să sporească atractivitatea produsului, Producătorii de țesătură cu bandă de țigară pentru a vă vorbi despre necesitatea de a acorda atenție locului de cumpărare a țesăturii de țigară.
Cumparam Tigara Tape Tape, principalul lucru este sa impachetati obiectele invelite, puteti face elementele sa arate mai stabile, iar Tapereta Tigara are o foarte buna transparenta, sanatate. Atunci când cumpărăm țesătura cu bandă de țigară, trebuie să acordăm atenție mai întâi utilizării ambalajelor de țigări, ceea ce înseamnă că elementele diferite sunt de asemenea cerințe diferite pentru Tape Tape Tigarete și îndeplinesc doar cerințele de ambalare, Tigara Tape Tape poate juca un efect de ambalare mai bun. De exemplu, articolele generale cum ar fi hainele, acoperirea aparatelor de uz casnic frigorifice, cu bandă obișnuită de tăiat țigări pot fi, iar legumele proaspete pot folosi bandă de tigarete pentru hrana pentru produse alimentare și mâncare gătită recomandată cu folie de plastic.
Producătorii de țigări Tape Tapere sugerează că lucrul important este achiziționarea unei benzi de bandă de țigară, primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este calitatea benzii de rupere a țigărilor, prețul este doar al doilea, dacă orbiți atenția la preț, ignorând calitatea, atunci utilizați articolele de ambalare cu bandă de țigară, nimic nu este folosit.
Întindeți producătorii de benzi pentru a produce o bandă de Tăiat Tăiat, astăzi ajungem să înțelegem care este metoda de formare a benzii de Tăiat Tăiat.
1, întinde producătorii de bandă de țigară Tear Tape, care se întinde dezvoltarea de Tigara Tape Tape există patru modalități principale, în primul rând este stoarce duble tub dublu flat metoda de suflare, această metodă folosește un centru orizontal mor de alimentare, instalarea și funcționarea echipamentelor sunt foarte Convenience
2, și apoi aplatiza plat, pe metoda de suflare, această metodă poate produce un diametru relativ larg, grosimea de film mai uniformă termocontractabil PVC, există o metodă este stoarcere plat, sub metoda de suflare, echipamentul său acoperă o zona Mici, mediul de producție este bun, poate produce lățimea filmului.
3, este metoda de suflare dublă tubul de suflare metoda, întinderea caracteristicile benzii este de a produce un film larg, grosimea filmului este mai uniformă și o deschidere bună, în plus, trebuie, de asemenea, să știm este diferite tipuri de trage Utilizarea de țigară Tape Tape și performanța produsului este de asemenea ușor diferită.
Cerința pentru banda de tăiat țigări este stabilă la temperatura camerei, se contractă atunci când este încălzită (deasupra temperaturii de tranziție de sticlă) și este mai de dorit pentru contracția căldurii în mai mult de 50% într-o direcție. Ambalajele termocontractabile ale mașinilor se caracterizează prin: corpul transparent, care reflectă imaginea mărfurilor; ambalare sigură, dispersie bună; ploaie, umiditate, mucegai; nici o recuperare, o anumită funcție anti-contrafacere. Bandele de tăiat țigări sunt adesea folosite în comoditatea produselor alimentare, a băuturilor, a aparatelor electronice, a produselor metalice, a ambalajelor, în special a marcajelor pentru cele mai importante domenii de aplicare. În plus față de utilizarea etichetelor mărite pentru etichetele de țigări, în ultimii ani a fost de asemenea folosit pentru ambalarea zilnică a mărfurilor. Deoarece poate evita impactul elementelor de ambalare, ploaie, umiditate, rugina, dar și să facă produsul să imprime ambalajul excelent pentru a câștiga utilizatorul, în timp ce acesta poate fi un bun afișaj al imaginii bune a producătorului. În prezent, din ce în ce mai mulți producători de ambalaje folosesc folie termocontractibilă imprimată în locul foliei transparente tradiționale. Deoarece filmul termocontractiv poate îmbunătăți aspectul produsului, este favorabil publicității produselor, brandurile de marcă pot crea o impresie profundă în mintea consumatorilor. Dispozitivele de reducere a căldurii sunt, în general, fabricate din prelucrarea plasticului amorf, cum ar fi polistirenul, clorura de polivinil, PVDC și așa mai departe. Polistirenul (PS), rezistența filmului termocontractibil este un impact scăzut, nerăbdător, este rar folosit; și clorura de polivinil (PVC) nu favorizează reciclarea, nu respectă cerințele de mediu. În țările străine, în special în Europa, au fost interzise filmele de plastic din policlorură de vinil (PVC) în sectorul ambalajelor, în special în utilizarea ambalajelor pentru produse alimentare. Poliester (PET) Tigara Tear Tape este un nou tip de material de ambalaj termocontractibil. Deoarece este ușor de recuperat, proprietățile mecanice bune, netoxice, fără gust, în special în conformitate cu protecția mediului și alte caracteristici, în țările dezvoltate, poliesterul (PET) a devenit un înlocuitor al benzii din PVC (Tigara Tigara).