Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Analiza asupra importanței protecției mediului, sănătății și siguranței filmului de îmbrăcăminte cu țigări
- Aug 11, 2017 -

Analiza importanței protecției mediului, sănătății și siguranței filmei de învelire a țigaretelor
Odată cu dezvoltarea industrializării Chinei, noi, producătorii de film de îmbrăcăminte Conghua pentru țigări, îmbunătățim în mod constant calitatea filmului de împachetare a țigaretelor pentru a satisface cererea de consum masiv pentru filmul de învelire a țigărilor. Aici, Conghua Tigarete de înveliș de film producătorii de Xiaobian simplu pentru majoritatea prietenilor să explice filmul de protecție a mediului înconjurător de țigară, sănătatea și siguranța importanței.
Producătorii noștri de film pentru împachetarea țigărilor Conghua, pentru a putea îmbunătăți competitivitatea în industrie, am filmul de învelire a țigaretei Conghua în procesul de producție pentru a satisface cerințele inofensive, fără poluare și de mediu și până la utilizarea deșeurilor și reciclarea, pentru a atinge standardul național de protecție a mediului. Deci, Conghua Filmul de împachetare a țigărilor poate face într-adevăr protecția mediului și prețul său scăzut, de bună calitate, astfel încât Conghua Filmul de învelire a țigărilor a fost utilizat pe scară largă în toate domeniile vieții.
■ Pentru producatorii nostri de Film de Impachetare a Tigarilor Conghua este mai important:
● Atingerea cooperării pe termen lung este scopul nostru de la început până la sfârșit.
● Aveți întrebări, lucrăm împreună pentru a explora soluția. Întrebarea dvs. este atât o provocare pentru munca noastră, cât și un stimulent pentru noi.
● Ne ajută cu atenție să ne concentrăm asupra activității efectului existent, stând pe poziția dvs. pentru a vă examina problema. Vă apreciem gândurile!
Odată cu dezvoltarea rapidă a pieței produselor din material plastic din China, produsele din plastic, problemele de mediu devin subiectul discuțiilor umane. Deci, pentru a proteja filmul, filmul și alte produse din plastic, conduse de deșeurile de plastic, ne-au afectat serios mediul de viață. Aici, directorul tehnic al filmului de îmbrăcăminte pentru țigări vrea să vorbească cu prietenii noștri despre producătorii filmului de îmbrăcăminte pentru țigări, cum să rezolve problemele de mediu ale filmului de protecție.
În ultimii ani, producătorii de film de îmbrăcăminte pentru țigarete produc în principal tipul de produse de film de protecție care sunt fotodegradabili și tip de material biodegradabil. Deoarece cele două tipuri de folii protectoare sunt în conformitate cu standardele noastre de produse ecologice. Aici, directorul tehnic al filmului de îmbrăcăminte pentru țigări dorește să împărtășească cu dvs. două procese de producție a filmelor de protecție a circumstanțelor specifice.
1, tip descompunere ușoară a filmului de protecție
Acest tip de film de protecție în procesul de producție trebuie să fie adăugat la grupul fotosensibil, și adăugați grupul fotosensibil trebuie să fie în lanțul său polimer la o anumită distanță pot fi adăugate. Prin urmare, un astfel de film de protecție PE în iradierea artificială a luminii este sigur, stabil. Cu toate acestea, dacă este în lumina soarelui, grupul fotosensibil absoarbe prea multă energie pentru a rupe lanțul polimeric, eventual conducând la descompunerea plastică.
2, filmul de protecție biodegradabil din plastic
Acest tip de folie protectoare este în producția de lanț polimeric pentru a adăuga unele grupuri pentru a promova aerul sau în solul descompunerii filmului biologic de protecție, astfel încât să se obțină protecția mediului.
Filmul de împachetare a țigaretelor este o performanță mai cuprinzătoare a filmului de ambalaj. Transparența sa este bună, strălucitoare; cu o etanșeitate și o aromă bună; mediu de rezistență la umiditate, scăderea permeabilității umidității la temperatură scăzută. Țigări film de ambalare excelente proprietăți mecanice, rezistența și tenacitatea este tot rezistent la căldură rezistent la plastic de plastic de plastic în cea mai bună rezistență la întindere și rezistența la impact este mult mai mare decât filmul mediu; iar rezistența este bună, stabilă, potrivită pentru imprimare, pungi de hârtie și alte procesări secundare. Țigareta folie de învelire are, de asemenea, o rezistență excelentă la căldură, rezistență la frig și o bună rezistență la rezistența chimică și la ulei.
Împachetarea filmului cu țigări este în prezent pe piață cel mai frecvent tip de pastă de protecție, chimic numit film de poliester. Filmul de înveliș de țigară se caracterizează prin textura relativ tare, mai rezistentă la zgârieturi. Și nu utilizați materialul PVC atâta timp cât este îngălbenirea uleiului. Dar ambalajul general al țigărilor se bazează pe adsorbția electrostatică, este mai ușor să se împrăștie și să cadă, dar chiar dacă apa poate fi reutilizată și spălată cu apă. Împachetarea țigărilor Prețul filmului este mult mai scump decât PVC-ul. O mulțime de bine-cunoscut vopsea pulverizator arma de brand fabrica de telefon mobil, configurația aleatorie este autocolante de întreținere PET, utilizarea de autocolante de lucru de întreținere a materialelor PET și de ambalare mai frumos, în special pentru modele de telefon cumpere fierbinte pentru a construi autocolante de întreținere, nu nu trebuie să taie Puteți utiliza direct piața de brand bine-cunoscut marca de telefon mobil are unele produse din producția de materiale PET.