Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Analiza industriei de ambalare a hârtiei din foi de aluminiu din China
- Jun 16, 2017 -

Analiza industriei de ambalaje din hârtie din aluminiu din țigări din China

Produsele de ambalare sunt împărțite în principal în ambalaje din hârtie din foi de aluminiu din aluminiu, ambalaje din plastic, ambalaje din metal și produse de ambalat din sticlă din patru categorii, din care ambalaje din hârtie din foi de aluminiu din aluminiu din gama largă de avantaje reduse, ușor de manevrat, cel mai mare Ambalaj extins unul dintre forme.

Odată cu îmbunătățirea tehnologiei și tehnologiei de producție, produsele de ambalare din folie de aluminiu din țigară au reușit să înlocuiască ambalajul din lemn, ambalajele din plastic, ambalajele din sticlă, ambalajele din aluminiu, ambalajele din oțel, ambalajele metalice și alte forme de ambalare, aplicarea tot mai largă . Țigările de folie de aluminiu folie poate fi reciclat, caracteristicile de verde, dar, de asemenea, în conformitate cu direcția de dezvoltare a economiei circulare.

În ultimii ani, tigara din aluminiu folie de ambalaj de aluminiu valoarea de ieșire de creștere constantă de ani de la an, a devenit cea mai mare utilizare din lume a materialelor de ambalaj. Economia națională 42 sectoare industriale, industria ambalajelor a fost modernizată la a 14-a. Dintre acestea, sub-sectoarele de ambalare a foliilor de aluminiu pentru țigări au reprezentat proporția de producție în ultimii opt ani consecutivi, persistând la aproximativ 30%, cea mai mare rată a contribuției din valoarea producției, contribuția globală a celor mai mari profituri.

Îmbunătățirea calității ambalării ambalajelor în ultimii ani, industria cartonului din China a fost rapidă. În special, produsele de marcă internă și străină și produsele de export pe carton, calitatea cartonului și cerințele de imprimare devin din ce în ce mai ridicate, astfel încât calitatea ambalajelor de hârtie să continue să crească.

În ultimii ani, odată cu creșterea economică rapidă, industria de ambalaje din folie de aluminiu din țigări se dezvoltă rapid. Potrivit departamentului de planificare, produsele de ambalare din hârtie din 2001 până în 2005 este de așteptat să ajungă la 19 milioane de tone, din 2006 până în 2010 la 27 milioane de tone, din 2011 până în 2015 a ajuns la 36 milioane de tone.

China Merchants pentru a promova dezvoltarea Din 2003, unele companii străine au optimiști cu privire la piața de ambalaje din China, unele afaceri interne sac de hârtie care vizează oportunitățile de piață, de investiții și de dezvoltare, și de a promova scara de producție, calitatea produselor. 2004

În ianuarie, Statele Unite ale Americii Shimei Fete Stone East Company a anunțat că partenerul său, US International Jifeng Group, a identificat inițial proiectele de investiții în produsele de ambalare a foliilor de aluminiu pentru țigări în Xiamen, Fujian Tong Anxi, orașul industriei alimentare. Compania a decis să utilizeze pe deplin resursele de hârtie reciclată, utilizarea tehnologiei brevetate pentru a dezvolta, produce și vinde hârtie și alte tipuri de ambalaje pentru hârtie din aluminiu de țigară și design de ambalaj, imprimare. Investiția totală a proiectului a fost de 12,5 milioane de dolari SUA, este de așteptat să fie pusă în funcțiune după sfârșitul anului. Poate atinge o valoare anuală a producției de 140 de milioane de yuani.

Din ianuarie până în august 2003, au fost introduse 20 de proiecte în Parcul Economic Shengdong, Mongolia Interioară, China. Printre acestea, proiectul de ambalare a hârtiei a fost Hebei Xianghe Gao de țigară de foi de aluminiu de hârtie Products Co, Ltd. stabilit în Shengle Economic Park în Mongolia Interioară, Gao Paper Co, Ltd., o investiție totală de 40 de milioane de yuani, cu o producție anuală de 100 de milioane de metri pătrați de cutii de ambalaj; Chengdu, Chengdu dincolo de imprimare color Co, Ltd. înființat în Mongolia Interioară Sheng hârtie de imprimare sac de companie limitată, o investiție totală de 50 de milioane de yuani, cu o producție anuală de 50 de milioane de metri patrati. Cele două proiecte de investiții, promovează în mare măsură dezvoltarea rapidă a industriei cartonului din interiorul Mongoliei.