Shanghai Packaging Bright Materials Co., Ltd
Acasă > Știri > Conţinut
Acetate Tow, aducând izolare fonică în industria construcțiilor
- Jul 01, 2017 -

Acetate Tow, aducerea izolației fonice în industria construcțiilor
Unele dintre materialele din industria construcțiilor pentru unele dintre izolații, cred că pentru producția de fibre de acid acetic este încă foarte critică, deoarece dintr-o varietate de filme diferite, această tehnologie de producție este încă foarte importantă în folia de aluminiu la suprafață, Se pare relativ netedă, în principal pentru o astfel de reflectivitate relativ puternică, se datorează faptului că într-un material de izolare fonică în China, pentru dezvoltarea industriei de construcții din China în acest proces, pentru a forma un avantaj. Deci, care sunt avantajele acestui material de fibre Acetate Tow?

În primul rând, de la producția de acid acetic procesul de producție de fibre este foarte rafinat, dar, de asemenea, pentru o astfel de performanță de etanșare este, de asemenea, foarte critice, astfel încât într-un astfel de adăpost este, de asemenea, foarte mare. Aceasta se datorează faptului că prețul acestui material este relativ scăzut, astfel încât acesta poate fi în industria electronică care are unele dintre avantajele, cu atât mai bună este o alegere conductivă. Din acest punct de vedere al pieței, principala necesitate de a înțelege avantajele unei astfel de producții, aceasta este cea mai critică. În al doilea rând, indiu interior, ca acest tip de conductă de echipamente de încălzire de material fibros acid acetic, în industria de construcții care a jucat două roluri, unul este rolul de izolație, celălalt este rolul de zgomot. Compararea comprehensivă a unei astfel de tehnologii mai târziu, treptat într-un astfel de proces de ambalare anti-virus, dar și pentru un astfel de proces anti-coroziv de căldură, a jucat un rol foarte bun. Mai bine într-o astfel de margine de vârf a tehnologiei, pentru a crea cele mai bune produse. După o analiză continuă, piața treptată sau în celuloză Acetate Tow, pentru un astfel de efect de decorare este încă foarte critică, în principal dintr-o astfel de avantaje materiale sau materiale pentru a analiza un astfel de avantaj de piață, Acesta este cel mai critic. Este, de asemenea, demn de recunoaștere a unui efect de piață.
Dacă auziți "fibre de acid acetic" numele, poate fi o mulțime de prieteni doar cred că ar trebui să fie un fel de materiale de metal, dar nu știu cum este exact același lucru. Dar, de fapt, este în mediul nostru de zi cu zi este foarte mult în contact, de exemplu, ca material de construcții, este capabil să joace un efect de izolare bună sunet, unele efecte sonore sunt deosebit de bune la scară largă de construcție adesea Sunt folosindu-l ca un material de bază. De asemenea, ca un fel de material de izolare, este adesea folosit pentru un canal rece și cald de mai sus pentru a putea ajunge la un efect de izolare mai bun.

În dezvoltarea din ce în ce mai rapidă a științei și tehnologiei de astăzi, echipamentele electronice sunt aproape toți bărbații, iar femeile sunt folosite într-o necesitate vie și mii de echipamente electronice generate de interferențe electronice au adesea unele efecte adverse și Acetate Tow As un inovator al tradiționalului electric este posibil să se ascundă complet interferența generată de orice produs electronic pentru a se asigura că echipamentul care este susceptibil de a fi deranjat funcționează corect și să joace un rol în dezvoltarea constantă a producției sociale într-o oarecare măsură.